Connect with us

Featured

HIT! Ženi se BAĆA? Devojke, žao nam je, ali ONA će da mu RAĐA SRPČIĆE! A evo i KOLIKO!

Published

on

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Bio crn ili ofarban u plavo glumac Miodrag Radonjić izmamljuje ženske uzdahe. Kao vojnik u „Balkanskoj međi“ ili kriminalac u „Južnom vetru“ lepši pol nikako ne ostavlja ravnodušnim. Devojke lude za njim, ali je popularni Baća srce poklonio Milici Mikić. Vezu sa lepom brinetom nije krio, ali nije želeo da je eksponira u javnosti. Publici je predstavio na premijeri filma „Hotel Beograd“ početkom marta ove godine. O njoj u intervjuima priča u superlativu, a upoznali su na nekoj gradskoj proslavi sasvim slučajno.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Ipak, ovih dana se šuška, da bi Baća mogao da stane i na ludi kamen, a za ta šaputanja „kriva“ je upravo lepa Milica. Naime, posle objave fotomontaže na njenom instagram nalogu počele su priče. Milica je iskoristila sliku mladenaca i na njihova lica umontirala Miodragovu i svoju fotografiju sa potpisom ispod objave „Žao mi je cure, ali ovaj lepotan je moj!!“.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Da li će biti demantija ili prosidbe ostaje nam da vidimo, ali ako se zaljubljena Milica bar malo zaljubila i u najboljeg Maraševog druga, neka bude spremna da mu rodi petoro srpčića.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement