Connect with us

Featured

HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Published

on

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

U susret početku snimanja drugog dela filma Južni vetar pod nazivom Ubrzanje glavni glumci ovog velikog hita Miodrag Radonjić, Miloš Biković, Jovana Stojiljković i Miloš Timotijević otkrili su šta možemo očekivati u nastavku.

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

– Biće puno akcije. Dinamičnija priča će biti pogotovo u filmu. Film i serija su različite forme pa to film dopušta. Biće jurnjave automobilima i dosta zanimljivih lokacija, rekao je Miodrag Radonjić koji je dočarao popularnog Baću, a u seriji je učestvovao i kao koproducent. U novom nastavku kao što znamo opet će se ‘družiti’ sa svojim prijateljem i kolegom Milošem Bikovićem.

Pročitajte još HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Pogledajte kako BAĆI stoji PLAVA KOSA! JUŽNI VETAR 2 samo što NIJE!

– Mi smo taj kriminalni svet zamislili kao magnet koji te privlači sve dublje i dublje. Ulazak u kriminal, zauvek menja čoveka. To je odluka koja povlači u taj svet i celu njegovu porodicu – objašnjava Biković lik svog Maraša.

– Ne smem puno otkrivati, ali ako Maraš izađe iz kriminalnog sveta, ili će biti promenjen do te mere da to više nije taj Maraš ili u kovčegu – otkrio je Miloš.

Lepu Sofiju iz serije, Maraševu izabranicu, glumi Jovana Stojiljković koja, isto tako, jedva čeka ‘Ubrzanje‘.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

– Ono što znam iz naših razgovora od ranije je otprilike u kom će se pravcu razvijati scenario i priča. Jedva čekam da vidim šta nas čeka – odgovorila je Jovana.

Foto Promo

Advertisement