Naslovna FILM HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan...

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima “Košare” i “Žetva“. On ih i sam smatra takvim jer filmovi govore o stvarima o kojima se dugo ćutalo.

Pročitajte još I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

“Ovaj projekat je poseban jer govori o jednom novom nivou koje je ljudska civilizacija dostigla, a zove se ljudsko zlo. Da čovek može da se rekonstruiše na rezervne delove i da se tako protka i to je, rekao bih, opšte čovečanska tema”, rekao je on gostujući u “Jutru” na TV Prvoj.

Film “Žetva” govori o trgovini organima i zloglasnoj “Žutoj kući“, a režira ga američki reditelj Pol Kampf. Dobro je da on režira, smatra Biković, jer će tako film dobiti perspektivu koja “nije obavezno srpska i pomeriće estetiku naracije tako da je čitav svet razume”.

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Reditelj filma ”Košare Balša Đogo prikazaće ovim filmom herojski podvig pripadnika Vojske SR Jugoslavije tokom NATO agresije, a nedavno je u Leskovcu počelo snimanje, čiji početak glumac objašnjava kao, očekivano, haotičan.

”Snimanje je funkcionisalo vrlo haotično jer se ljudi uhodavaju, ali nadam se da će producenti izdžati taj tempo. I moram da napomenem da reditelj Balša Đogo ima neverovtnu energiju i požrtvovanost. Ako on ne iznese ovaj projekat na svojim leđima i sa tom svojom energijom, mislim da niko neće”, poručio je Biković.

Pročitajte još HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Reditelji uveliko razmišljaju da snime ili realizuju temu koronavirusa koji je zahvatio čitav svet, ipak Biković misli da su ljude uveliko umorni od te teme.

“Mislim da bi to bila greška, svi pričaju o tome, još samo da gledaju filmove o koroni, pustite me ljudi. Ja prvi ne bih išao da gledam film o koroni, majke mi”, rekao je glumac.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Uz Košare i Žetvu ove godine završen je i film Mrak sa Nikolom Rakočevićem u glavnoj ulozi, a krajem ove ili početkom sledeće nas očekuje i premijera filma Dara iz Jasenovca. To su čak četiri filma koja govore o stradanjima Srba na ovim prostorima o kojima se dugo ćutalo. Čini se da je domaća kinematografija na sebe preuzela odgovornost da konačno progovori.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...