Connect with us

TV

Stigao prvi trejler za seriju HOTEL BALKAN! (VIDEO)

Published

on

Pročitajte još Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Došlo je vreme da publika u Srbiji konačno otkrije sve tajne „Hotela Balkan“ – i to kroz prvi trejler za istoimenu seriju čije emitovanje uskoro počinje na SUPERSTAR TV kanalu.

PROČITAJTE JOŠ Pročitajte još OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

Serija „Hotel Balkan“ projekat je Telekoma Srbija i „Bosonoga produkcije„. Režiju potpisuje Saša Karanović, dok glavne uloge tumače Radoje Čupić, Goran Jokić, Saša Torlaković, Sanja Popović i Danilo Kerkez.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Hotel Balkan povezuje prostore Banjaluke, Beograda i čitave regije kroz modernu, melodramsku priču o jednoj uspešnoj porodici koja ima svoju budućnost, ali i prošlost. Ovo je priča o porodici koja misli da je stala na svoje noge, da živi život bez problema, ali onda teško i komplikovano vreme pokazuje svoje zube. U ovoj priči se prepliću sve one stvari koje publika na Balkanu može da prepozna kao svoj život, kao svoje probleme. Naravno, ova naša stvarnost ne može da se „proguta“ bez priče i sna o nekom boljem, obećanom životu, savršenom i nedostižnom, daleko odavde.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Ova serija gledaoce vodi na putovanje kroz vreme u tridesete godine 20. veka, a pod krovom hotela se spajaju prošlost i sadašnjost. U fokusu radnje serije je porodični biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama. Generacijski jaz, sukobi, borba za nasledstvo, porodični gresi i tajne prožimaju se kroz živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel.

Pročitajte još 10 srpskih filmova kojima je KORONA rekla STOP! Kada ćemo gledati FILMOVE čije je premijere ODLOŽIO VIRUS?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement