Connect with us

Featured

Južni vetar 2 – KONAČNO POZNATO! Evo kada nas očekuje PREMIJERA FILMA! SNIMANJA se uskoro sele za HRVATSKU!

Published

on

Ekipa Informera posetila je snimanje trenutno najiščekivanijeg filma, a odmah zatim i serije Južni vetar 2, i otkrila nam neke pikanterija sa seta. Jedna od zanimljivijih je i činjeninaca da glavnog glumca filma Miloša Bikovića za snimanja, odnosno za njegovu transformaciju pripremaju 45 minuta.

Pročitajte još Igra sudbine 134. epizoda – četvrtak, 27. avgust: ŠOK! Lila saopštava ADI – NE ŽELIM VIŠE DA TE VIDIM! A evo i ZBOG ČEGA!

Stilisti, šminkeri i frizeri moraju baš dobro da se potrude oko Miloša Bikovića.

– Oblačenje, nameštanje frizure, crtanje ožiljka, šminkanje i pripreme traju mi oko 45 minuta – otkrio je glumac, dodajući da snimanja umeju da se oduže i zbog šala glumaca. U jednoj takvoj sceni. Maraševa ekipa preživljava opasan napad bugarske mafije, međutim, umesto da su zadihani i iznemogli, svi banditi umiru od smeha. Miodrag Radonjić uskoro je i objasnio o čemu je reč.

Pročitajte još Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: ŠOK! SOFIJA je TRUDNA? I to nije SVE! Dijana otkriva SOFIJINU veliku TAJNU! A evo i koju…

– Snimali smo jednu ozbiljnu scenu. Baća je žestok napad Bugara prokomentarisao šaljivo u svom stilu, što je bilo svima smešno. Nakon te opaske nismo uspeli da ostanemo ozbiljni, već smo prasnuli u smeh. To se desilo više puta i zbog toga smo scenu ponavljali do iznemoglosti.

Pročitajte još Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Kada je pala poslednja klapa Južnog vetra za taj dan, ostavili smo glavne junake da na miru skinu kostime, šminku i da se pripreme za naredni dan. Ekipa „Južnog vetra“ ovim tempom će snimati na jugu Srbije sve do 19. septembra, a onda se premeštaju u Hrvatsku, pa zatim i u Beograd. Kako su odradili posao, videćemo u februaru naredne godine.

Pročitajte još HIT! Posle KOŠARA stižu film i serija o BOMBARDOVANJU 1999. i akciji OLUJA!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement