Connect with us

TV

Igra sudbine 139. epizoda – petak, 4. septembar: Ada ima NOVU EPIZODU LUDILA! Vukašin je U ŠOKU!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 138. epizoda – četvrtak, 3. septembar: Ada je POLUDELA! Matija joj sprema sledeću ZAMKU! A evo i KOJU!

U nastavku serije Igra sudbine, strasti se ne stišavaju. Igra sudbine 139. epizoda koja je na programu u petak, 4. septembra od 21.00 na TV Prva stvari se zahuktavaju.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

Ada ima novu „epizodu“. Još uvek je pod dejstvom čaja u koji je Sofija ubacila otrov, a sada umišlja da Višnja želi da je ubije. U kom pravcu će nas povesti Adino ludilo? Hoće li ovo biti njen veliki poraz? Hoće li izgubiti sve? Ili će se nekako ipak izboriti da se spase propasti u koju je gurnula Sofija?

Pročitajte još Milica Pavlović OTKRIVA – OVE TRI velike PROMENE pretrpela sam zbog uloge u seriji PEVAČICA! Saznajte KOJE!

Vukašin je jako zabrinut i traži da za njeno stanje niko ne sme da sazna. Zato ne želi da pozove ni doktora. Čak i u najgorim trenucima on je njen snažan oslonac. Ipak, protiv sebe ima celu armiju zla. Hoće li izdržati?

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Foto Prva

Advertisement