Connect with us

Featured

Igra sudbine 138. epizoda – četvrtak, 3. septembar: Ada je POLUDELA! Matija joj sprema sledeću ZAMKU! A evo i KOJU!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 138. epizoda – sledi VELIKI ŠOK! BRZUTKA okreće leđa SOFIJI?

Da je kojim slučajem Ada Kanački pre nekoliko meseci mogla da uđe u neki vremeplov i krišom prisustvuje dešavanjima iz večerašnje epizode, sigurni smo da bi po povratku u prošlost uradila SVE DRUGAČIJE!

Pročitajte još Luka Raco, zvezda serije IGRA SUDBINE priseća se svog PRVOG dana u ŠKOLI! I evo KOGA NE MOŽE da ZABORAVI!

Ostala bi sa Višnjom u Parizu, uživala u šetnjama Jelisejskim poljima i pila šampanjac u podne. Ne bi zamenila mesta Luki i Aleksi, niti bi dopustila Sofiji Šubarević da joj priđe na manje od 10 kilometara vazdušne udaljenosti. Međutim, vremeplov ne postoji, a Ada je dopustila sve što nije smela.

Pročitajte još HIT! Na TV Prva u OKTOBRU stižu SRPSKE MUĆKE – sitkom LJUBAVNI ZALOGAJI!

Zbog toga je Lila u bekstvu, Donka u bolnici, a Aleksa u zatvoru. I to nije sve. Sofija joj je bliže nego ikad i deli je samo korak od realizacije njenog paklenog plana. Igra sudbine 138. epizoda doneće nam ostvarenje najgorih stvarova. Nakon što je izbacila majku iz kuće, Sofija je spremnija nego ikad da se osveti Adi.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

Luki je podvalila otrovani čaj koji je ovaj odneo majci i ne sluteći da će je možda i ubiti. Time je Sofija zadala snažan udarac Adi. Popivši čaj, ona je izgubila razum, a u stanju potpunog rastrojstva zatiče je i Vukašin. Njemu ništa nije jasno. Ada je poludela. Za to vreme Matija Luki servira priču kako se plaši upravo toga – da će Ada od stresa poludeti i da neće moći da vodi računa o sopstvenoj imovini.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Samo malo ranije Luka je saopštio Sofiji vesti koje će je razbesneti – vreme je da se isele!

Foto Promo

Advertisement