Connect with us

Naša Preporuka

Milica Pavlović OTKRIVA – OVE TRI velike PROMENE pretrpela sam zbog uloge u seriji PEVAČICA! Saznajte KOJE!

Published

on

Milica Pavlović napravila je pravu pometnju poslednjih nedelja sa ulogom u seriji „Pevačica“ koju su mnogi povezali sa likom njene ubijene koleginice Jelene Marjanović. Osim što se našla na meti napada pevačicine porodice i prijatelja, bilo je i nekih glumaca koji su Milicu napali da „krade“ glumački hleb.

Pročitajte još HIT! Andrija Kuzmanović OTKRIVA – Hoće li biti snimanja SENKI NAD BALKANOM 3?

Pevačica je sve to negirala i istakla da bi se to isto moglo reći za glumce koji se pojavljuju u spotovima estradnih zvezda, napomenuvši da i među pevačima ima dosta glumaca.

Pročitajte još NEĆETE VEROVATI! Evo koji VELIKI srpski glumac je PRVI otkrio SLOBODU MIĆALOVIĆ! A bila je tek DEVOJČICA… (VIDEO)

Kako će doprikazivanja serije publika će morati malo da pričeka, Milica je otkrila ono što sve najviše zanima. Da li ima sličnosti sa junakinjom koju glumi, i da li je za ulogu pretrpela fizičke transformacije.

Pročitajte još Miodrag Radonjić PRIZNAJE – Nisam ŽENSKAROŠ kao BAĆA! I otkriva jednu veliku TAJNU koja će SVE OBRADOVATI!

Predstavljanje-serije-Pevacica---Milos-Timotijevic,-Nikola-Rakocevic-i-M..

– Apsolutno nije sličan meni, ne, ne, totalno drugi karakter. Što se tiče generalno ekipe oni nisu to tražili i zahtevali od mene, ja sam na svoju inicijativu neke svetlije pramenove izvukla. Imaću jedan specifičan mladež sa leve strane ili desne, par novih tetovaža, eto to je neka novina, ali je i dalje jedna fashion devojčica u priči“, otkriva Milica za Mondo.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement