Connect with us

Top Story

Igra sudbine 140. epizoda – Ada se okreće PROTIV VUKAŠINA! ON hoće da je UBIJE!

Published

on

Ludilo u najavi sprema nam Igra sudbine 140. epizoda. Dok su stvari već bile dovoljno komplikovane i u ranijim epizodama sada tek dobijaju na težini.

Pročitajte još OVIH 13 domaćih serija takmiči se za titulu NAJBOLJE SERIJE GODINE i nagradu Festivala FEDIS! KOJA će biti NAJBOLJA?

Sofija ne odustaje od plana da Adu smesti u ludnicu. I to joj odlično polazi za rukom. Luka, mada ne zna za njen plan čini upravo sve ono što je Sofija zamislila. Greškom, i iz najbolje namere, sprema Adi čaj koji je njegova supruga prethodno začinila. Ada se okreće i protiv Vukašina. Veruje da i on hoće da je ubije. Sada je Luka jedini kome veruje.

Pročitajte još Ovo su SVE nove serije koje ćemo OVE JESENI gledati na TV Pink!

Sofija otkriva da Luka i Vukašin kriju Adinu ludilo. Ne žele čak ni doktor da je pregleda. I sve u tom pravcu da Ada ostane bez svega.

Pročitajte još Milica Pavlović OTKRIVA – OVE TRI velike PROMENE pretrpela sam zbog uloge u seriji PEVAČICA! Saznajte KOJE!

Za to vreme u Pančetinom pansionu razotkrivaju se neke istine. Jedna je ona koja se tiče Strahinje i Nade. Među njima ljubav cveta. Ali Pančeta slučajno otkriva da su Ada i novinarka Marijana u dosluhu. To razbesni Aleksu koji samo čeka da Ada napravi pogrešan korak. Iz istih stopa kreće ka vili Kanačkih. Ali ono što će ga tamo sačekati, promeniće mu mišljenje o svemu!

Pročitajte još NEĆETE VEROVATI! Evo koji VELIKI srpski glumac je PRVI otkrio SLOBODU MIĆALOVIĆ! A bila je tek DEVOJČICA… (VIDEO)

Foto Prva

Advertisement