Connect with us

TV

NEĆETE VEROVATI! Evo koji VELIKI srpski glumac je PRVI otkrio SLOBODU MIĆALOVIĆ! A bila je tek DEVOJČICA… (VIDEO)

Published

on

Jedan od prvih nastupa naše sada već nadaleko poznate glumice odigrao se kada je imala devet godina. Nju je te 1990. godine intervjuisao ni manje ni više nego Milorad Mandić Manda. U to vreme popularni Manda bio je autor i voditelj emisije „S one strane duge“.

Pročitajte još Luka Raco, zvezda serije IGRA SUDBINE priseća se svog PRVOG dana u ŠKOLI! I evo KOGA NE MOŽE da ZABORAVI!

Ta dečija emisija imala je neverovatnu gledanost kod tadašnjih pri tinejdžera i tinejdžera. Klinci su se na gostovanjima emisije po celoj Srbiji tiskali kako bi bili deo Mandine „duge“.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

Na gostovanju u Leskovcu Milorad Mandić Manda prišao je grupi dece i devojčicu u žutom duksu pitao kako se zove. Bez trunke treme devojčica je rekla: „Mićalović Sloboda“. Usledilo je i čuveno Mandino pitanje „Da li se možda zaljubiška?“. Odgovor devetogodišnje  Slobode bio je potvrdan.

Pročitajte još HIT! Na TV Prva u OKTOBRU stižu SRPSKE MUĆKE – sitkom LJUBAVNI ZALOGAJI!

Danas, posle više od četiri godine nakon iznenadne smrti Milorada Mandića Mande, snimak dela emisije rađene u Leskovcu u kojem se pojavljuje Sloboda ponovo je veoma gledan. Devetogodišnja devojčica danas je žena. Ipak, mimika i osmeh i dalje njen prepoznatljiv znak. Tadašnji akteri nisu ni sanjali da će se jednog dana oslovljavati sa kolega.

Pročitajte još Goran Bogdan ODUŠEVLJEN srpskim SERIJAMA – Srbija je HOLIVUD za BALKAN!

Takođe, devojčica iz onog snimka nije ni slutila da će biti u publici baš na dana kada će Manda odigrati svoju poslednju ulogu kapetana Kuke u pozorištu „Petar Pan“. Publika je mislila da je pad Mande na sceni planiran. Da nešto nije u redu prvo shvatile Mandina supruga Anja i Sloboda koje su potrčale na scenu da mu pomognu. Nažalost, velikom glumcu i za decu i za odrasle, nisu mogle da pomognu. Infarkt je bio jači.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Foto promo

Continue Reading
Advertisement