Connect with us

Featured

Igra sudbine 141. epizoda – sreda, 9. septembar: Vukašin je ODUSTAO! Ada mora u LUDNICU!

Published

on

Pročitajte još IGRA SUDBINE 141. epizoda – sreda, 9. septembar: Sledi najveći ŠOK! ADU će proglasiti LUDOM! Ali to nije ono NAJGORE!

Previše neočekivanog uzbuđenja donela je 140. epizoda serije Igra sudbine. Na trenutak nada je bila tu. Ada se probudila sveža i ponovo normalna. Na trenutak je delovalo da je izlečena. Ada je normalna i za sve je kriv bio samo umor. Sa ovim uverenjem, ukućani doma Kanački otišli su na počinak.

Pročitajte još Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Ipak, za samo nekoliko sati užasni krici sve su ih probudili. Ada je ponovo u bunilu. Zapomaže. Halucinira. Sluti ono najgore. Vukašin i Luka su očajni. Nemaju rešenje. I ne znaju o čemu se radi. Ali ima ko zna. Sofija je u Adin čaj sipala DUPLU dozu otrova. Prema Brzutkinim rečima, možda i smrtonosnu. Šta će je vratiti sa ivice ponora u čiju je tamu zakoračila? Ima li spasa?

Nažalost, u 141. epizodi, saznaćemo da je Vukašin odustao. Postoji samo jedno rešenje – Ada mora u LUDNICU. Ipak, Vukašina kopka crv sumnje. Zašto posle svakog čaja koji je popila iz Lukine ruke, Ada doživi nervni slom? Njegove sumnje podgrejalo je još više to kada slučajno shvati da Luka zaista ne ume da uključi šporet. KO je onda skuvao Adin čaj?

Donka, Matija i Sofija smišljaju pakleni plan – Adu treba proglasiti neuračunljivom, a Luki dodeliti starateljstvo nad njom.

Advertisement