Naslovna TV Igra sudbine 146. epizoda - Lila hvata Sofiju NA DELU! Što ŠPIJUNIRAŠ...

Igra sudbine 146. epizoda – Lila hvata Sofiju NA DELU! Što ŠPIJUNIRAŠ ako ništa NE KRIJEŠ?! Sledi VELIKI OBRAČUN!

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 146. epizoda – četvrtak, 17. septembar: Vukašin PROVALJUJE Sofiju! Ona i ne sluti ŠTA JE ČEKA!

Nema kraja uzbuđenjima u seriji “Igra sudbine”. 146. epizoda donosi nam nove obrte od kojih zastaje dah. Taman što je Ada došla sebi, Matija je poludeo na poslu pred svima skinuvši se do gole kože. A u narednoj epizodi saznaćemo – hoće li se pakleni tandem izvući i iz ovog zla koje su pripremili.

Pročitajte još CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Vukašin otkriva Aleksi da Sofija nagovara Luku da se okrene protiv njega, ali i da Matija ima svoj udeo u svemu. Vikašin ga je zatekao kada je nagovarao Luku da Adi dodele satarateljstvo zbog neuračunljivosti. Vukašin otkriva Aleksi da Sofija i Matija rade u tandemu.

Pročitajte još Igra sudbine 146. epizoda – Aleksu čeka OGROMAN ŠOK! Saznaje da je Ivan zaljubljen u Adu! I to ga NEĆE oduševiti…

Sofija Luki puni glavu novim lažima i nagovara ga da Vukašin i Višnja rade u paru i žele da ubiju Adu i Matiju. Dok Luk to izgovara zgranutoj Adi, Sofija prisluškuje na vratima. Ono što nije očekivala jeste da je iza nje Lila koja je uhvata u nedelu i gura u sobu pred Adin sud – Što se kriješ ako ne radiš ništa nečasno, viče joj Lila i uvodi je u sobu!

Pročitajte još HIT! Rialda Šebek i Vladimir PETROVIĆ otkrivaju nam ŠTA OČEKUJE MARIJU I BOBU u nastavku ŽIKINE DINASTIJE!

Dijana Erski daje nalog svojim pulenima da prošire priču o tome da je Matija poludeo. Za to vreme Pančeta pred svima Aleksi servira novi šok – Ivan je zaljubljen u Adu. Kako li će Aleksa reagovati na to?

Foto Printskrin

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...