Connect with us

Featured

Igra sudbine 146. epizoda – Lila hvata Sofiju NA DELU! Što ŠPIJUNIRAŠ ako ništa NE KRIJEŠ?! Sledi VELIKI OBRAČUN!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 146. epizoda – četvrtak, 17. septembar: Vukašin PROVALJUJE Sofiju! Ona i ne sluti ŠTA JE ČEKA!

Nema kraja uzbuđenjima u seriji „Igra sudbine“. 146. epizoda donosi nam nove obrte od kojih zastaje dah. Taman što je Ada došla sebi, Matija je poludeo na poslu pred svima skinuvši se do gole kože. A u narednoj epizodi saznaćemo – hoće li se pakleni tandem izvući i iz ovog zla koje su pripremili.

Pročitajte još CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Vukašin otkriva Aleksi da Sofija nagovara Luku da se okrene protiv njega, ali i da Matija ima svoj udeo u svemu. Vikašin ga je zatekao kada je nagovarao Luku da Adi dodele satarateljstvo zbog neuračunljivosti. Vukašin otkriva Aleksi da Sofija i Matija rade u tandemu.

Pročitajte još Igra sudbine 146. epizoda – Aleksu čeka OGROMAN ŠOK! Saznaje da je Ivan zaljubljen u Adu! I to ga NEĆE oduševiti…

Sofija Luki puni glavu novim lažima i nagovara ga da Vukašin i Višnja rade u paru i žele da ubiju Adu i Matiju. Dok Luk to izgovara zgranutoj Adi, Sofija prisluškuje na vratima. Ono što nije očekivala jeste da je iza nje Lila koja je uhvata u nedelu i gura u sobu pred Adin sud – Što se kriješ ako ne radiš ništa nečasno, viče joj Lila i uvodi je u sobu!

Pročitajte još HIT! Rialda Šebek i Vladimir PETROVIĆ otkrivaju nam ŠTA OČEKUJE MARIJU I BOBU u nastavku ŽIKINE DINASTIJE!

Dijana Erski daje nalog svojim pulenima da prošire priču o tome da je Matija poludeo. Za to vreme Pančeta pred svima Aleksi servira novi šok – Ivan je zaljubljen u Adu. Kako li će Aleksa reagovati na to?

Foto Printskrin

Advertisement