Connect with us

Featured

Jadran Malkovič, junak nove domaće serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA OTKRIVA – OVO su mi OMILJENI srpski GLUMCI!

Published

on

Prema motivima romana „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“ Mirjane Bobić Mojsilović nastao je scenario za seriju „Azbuka našeg života života“, koja se ovih dana snima u Beogradu, u produkciji „Contrast studios“ i Telekoma Srbija.

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 146. epizoda – Lila hvata Sofiju NA DELU! Što ŠPIJUNIRAŠ ako ništa NE KRIJEŠ?! Sledi VELIKI OBRAČUN!

U središtu ove intrigantne, zabavne, opuštene, ali na momente i teške i tragikomične priče je bračni par Popović, iza kojeg je dvadeset i pet godina zajedničkog života, u koji su, iz mladalačke zanesenosti i strasti, ušli nošeni studentskom ljubavlju. Ipak, 25 kasnije, nakon što su stekli sve što su želeli, dok se njihova deca školuju i šetaju po Ibici i Londonu, Vesna i Uroš, glavni junaci, shvataju da su u borbi za materijalno izgubili sebe. „Azbuka našeg života“ je zapravo priča o svima nama, o modernim porodicama, o epidemiji razvoda, o usamljenosti savremenog čoveka.

Pročitajte još CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Emitovanje serije planirano za 2021. na kanalu Superstar TV, kao i na Prvom programu Radio televizije Srbije. Rediteljka serije je Jelena Bajić Jocić. U glavnim ulogama Vesne i Uroša Popovića naći će se interesantan glumački par – prvakinja pozorišta „Atelje 212“ Aleksandra Janković i nemački glumac srpskog porekla Jadran Maljković (Malkovič).

Pročitajte još EKSKLUZIVNO U Srbiji počelo snimanje EVROPSKOG horora “VAMPIR” – EVA RAS u filmu BRANKA TOMOVIĆA!

Maljković je ostvario zavidnu internacionalnu karijeru u filmskim i televizijskim produkcijama u Nemačkoj i Velikoj Britaniji, ali mi o njemu veoma malo znamo.

Kako vam se čini snimanje „Azbuke“ za sada? Kako se snalazite u ulozi bivšeg muža? Da li ima nekih sličnosti između vas i Uroša, glavnog junaka priče?
– Snimanje ide odlično. Imamo malo jači tempo trenutno, jer menjamo mnogo lokacija, pa je zamorno za ceo tim. Ali to je jako uigrana ekipa, tako da sve ide kako treba. Između Uroša i mene nema sličnosti – ja sam bio veran, ha-ha-ha! Ima nekih, naravno, mislim da će svaki muškarac prepoznati bar neki deo sebe u Urošu. A u ulozi bivšeg muža se snalazim odlično, pitajte moju bivšu ženu…

Pročitajte još Ko su čuveni KURUZOVIĆI? – saznaćemo 21. septembra na RTS od 20.00

Da li bi ste kao Uroš, mogli da budete sa nekim ko je mnogo mlađi od vas?
– Ah, to je pitanje na koje se teoretski veoma lako može dati odgovor, ali u praksi sve to izgleda mnogo drugačije.

Da li imate hobi? Kada nema posla i uloga, šta volite da radite?
– Možda bih mogao da izdvojim fotografiju kao hobi, mada je zapravo i to nešto što ima veze sa mojim poslom. Kod mene se interesovanja često menjaju, tako da ne mogu da izdvojim jednu stvar. Kad nema posla i uloga, tu je tenis. Tenis uvek mogu i uvek hoću. A pošto imam i licencu za trenera, volim da držim treninge.

Pročitajte još MOČVARA podelila publiku na društvenim mrežama! Dimitrije VOJNOV – neophodno UPOZORENJE na NEPRIJATAN sadržaj!

Kako biste sebe, u najkraćem, opisali?
– Najteže pitanje…. Pozitivan, fer, odlučan, glasan i uvek gladan.

Kako bi ste nam ukratko opisali svoju karijeru, projekti na kojima ste radili nama nisu baš poznati? Gde inače živite? U Londonu, Nemačkoj…?
– Radio sam na filmovima i tv serijama. Najsvežije što sam radio je „Whiskey Cavallier“ za ABC network i „Alarm za Cobru 11“. Pre toga sam igrao glavnu mušku ulogu u „Bodyguard“, mjuziklu u Nemačkoj. Glavna baza mi je u Londonu, a suštini sam konstantno na relaciji Nemačka – Engleska.

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ – JUŽNI VETAR ne stvara KRIMINALCE!

Ko su vam omiljeni srpski glumac, glumica?
– Anica Dobra.

A omiljeni srpski film?
– Volim filmove „Parada“ i „Kad porastem, biću kengur“.

Izvor Informer/Ljubav i Zdravlje

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement