Naslovna TV Igra sudbine 145. epizoda - Matija je LUD! Sofija je GOTOVA! LUKA...

Igra sudbine 145. epizoda – Matija je LUD! Sofija je GOTOVA! LUKA otkriva VUKAŠINU – ONA je skuvala SVAKI Adin ČAJ!

PROČITAJTE OBAVEZNO Igra sudbine 145. epizoda – Donka nanosi NIZAK UDARAC SUDIJI! Njegova žena USKORO će dobiti POKLON, a evo i KAKAV!

Igra sudbine ove nedelje vratila se u VELIKOM stilu! Ono što nas je sve odmah obradovalo jeste nova uvodna špica u kojoj su vešto posmatrači odmah primetili nove glumce, a među njima i Lidiju Vukićević i Minu Lazarević. Osvežena špica razlog je i za sveže i nove dogodovštine, a takvih je večeras bilo mnogo, a sutra će ih biti još više.

Pročitajte još Igra sudbine 145. epizoda – sreda, 16. septembar: ŠOK! Sofiji se ne PIŠE DOBRO! Matija će POLUDETI na POSLU! A zatim će se dogoditi…

Pančeta je napravila haos i dezinformacijom da je Višnja ubila Adu Ivana umalo koštala života. Ubeđena da je reč samo o virusu, Ada mu se ipak javlja i potvrđuje da je živa. Njemu je pao kamen sa srca, ali Višnji je palo nešto drugo. Posuda sa otrovanim čajem! Srećom, tek nakon što je Matiji skuvala čaj.

Pročitajte još Tate – sreda, 16. septembar (Prva, 20.00): Marko je KONOBAR, a Mionu kod kuće čeka VELIKO IZNENAĐENJE!

Ono što je Adu naročito obradovalo je to što ju je Lila posetila. Lila je rešila da se pomiri sa Adom i da je izleči svojim metodama. Sofija polako okreće lažima Luku protiv Alekse i MIle, ali ne očekuje ono što sledi.

Pročitajte još TATE – od 15. septembra NOVE EPIZODE na PRVOJ! A evo kako MILAN KALINIĆ izgleda kao PETAR MALBAŠA!

Matija će naprasno pred svima na poslu od čaja koji je popio – POLUDETI. Haos koji će napraviti izazvaće ogromnu pažnju, a zaposleni u Kan Holdingu pozvaće i hitnu pomoć. Ubeđena da je drogiran Sofija pred Lukom optužuje Matiju da je narkoman, ali Luka joj tada slučajno otkriva da je Matija popio čaj.

Pročitajte još Urgentni centar – sreda, 16. septembar: Refik i Simonida pred OPTUŽBOM za GREŠKU LEKARA?

Ubrzo ga odvode u bolnicu, gde će ga testirati na narkotike. Sofija to saznaje i zapada u paniku. Baš tada je sustiže još jedan šok. Luka otkriva Vukašinu da je Sofija pravila svaki čaj nakon kog je Adi bilo LOŠE. Vukašin je sumnjičav, i izgleda da mu je sve jasno.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...