Connect with us

Featured

DIVAN GEST! JUŽNI VETAR za ugrožene Knjaževčane! Ekipa filma udelila humanitarnu pomoć deci iz materijalno ugroženih porodica!

Published

on

Ekipa filma JUŽNI VETAR, koja više od četiri nedelje boravi u istočnoj Srbiji gde snima veći deo scena za nastavak filma, danas je u Domu kulture u Knjaževcu podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine.

Pročitajte još CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Glavni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković i reditelj Miloš Avramović uručili su đacima poklone – školski pribor, slatkiše i nastavna pomagala, saopštili su producenti filma.

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

– Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali “publiku“ koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo – istakao je reditelj Miloš Avramović.

Pročitajte još HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – Hoće li biti JUŽNOG VETRA 3?

Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta „Južnog vetra“, do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na području Knjaževcu, u skladu sa potrebama.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement