Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – BESA 2 I DALJE na PAUZI! Evo kada počinju SNIMANJA!

Published

on

Pročitajte još CECA OTKRIVA – Da li ćemo uskoro gledati fim o njoj?

Serija BESA, koja je nedavno dobila i svoju arapsku verziju, prvom sezonom pomerila je standarde domaće produkcije, a zanimljivom radnjom spojivši ceo Balkan, gledaoce je prikovala za male ekrane ostavivši ih sa mnogo pitanja. Na većinu njih odgovore će dobiti u nastavku, odnosno u drugom ciklusu čije je snimanje trebalo da počne ranije ove godine.

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

Nažalost, situacija sa pandemijom korona virusa odložila je mnoge planove pa i ove sa snimanjem druge sezone serije Besa. Zbog logističkih poteškoća uzrokovanih činjenicom da se serija snima u nekoliko regionalnih, ali i evropskih zemalja prva klapa odložena je prvobitno za 15. septembar. Ipak, bezbednosni propisi koji se menjaju iz dana u dan u svim državama snimanje su učinili nemogućim. Kako saznajemo iz Adrenalin produkcije koja uz Besu potpisuje i nove serije „Jovanka“ i „Most“, kao i kviz „Potera“ čija je osma sezona startovala na RTS 1 ovog ponedeljka – svi projekti su i dalje na pauzi.

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ – JUŽNI VETAR ne stvara KRIMINALCE!

– Ne smemo ništa konkretno da potvrdimo, jer nas je situacija sa Kovidom do sada svaki put demantovala i pokvarila nam planove. Sve je veoma neizvesno i jedino što je za sada u potpunosti sigurno jeste da nismo počeli sa radom ni na jednoj našoj seriji. Sve su još na pauzi, a kada ćemo početi sa snimanjima to se ne zna – poručuju iz Adrenalina.

Pročitajte još “Senke nad Balkanom 2”, “Tajkun”, “Južni vetar” u trci za NAJBOLJU SERIJU GODINE!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement