Connect with us

Featured

Igra sudbine 147. epizoda – Donka nudi savezništvo BRZUTKI! Vukašin će PREMLATITI Luku!

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 147. epizoda donosi nam NAJVEĆI ŠOK od početka serije – VUKAŠIN NAPUŠTA ADU!

Opasno se zakomplikovala situacija u seriji Igra sudbine. 147. epizoda doneće nam nove zaplete iz kojih će se junaci serije teško isplesti.

Pročitajte još SAZNAJEMO: IGRA SUDBINE dobija NOVE EPIZODE! Evo do kada ćemo gledati trenutno NAJPOPULARNIJU DOMAĆU SERIJU!

Pročitajte još Igra sudbine 147. epizoda – petak, 18. septembar: Vukašin otkriva SVE Adi – Sofija i Matija su pokušali da vas UBIJU! Evo kako će…

Nakon što Adi bude rekao da za njeno nedavno ludilo sumnjiči Sofiju i Matiju, Vukašin nailazi na odgovor koji nije očekivao. Ada ne želi ni da čuje za Matijinu umešanost u sve. Vukašin joj objašnjava da će oov biti poslednji put da pokušava da joj objasni da Matija nije nevinašce. Ipak, Ada ga ne sluša, a Vukašin kupi stvari i odlazi.

Pročitajte još MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Za to vreme sprema se novo savezništvo. Donka Brzutki nudi pomoć i partnerstvo. Sve što treba jeste da Sofiji kaže NE. Zauzvrat, od Donke će dobiti ono što joj je najpotrebnije – pare.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – BESA 2 I DALJE na PAUZI! Evo kada počinju SNIMANJA!

Luka vidno iznerviran nasrće na Vukašina želeći da se konačno razračuna sa njim. Ipak, zbog toga će zažaliti. Vukašin će ga dobrim batinama postaviti na mesto.

Foto Printskrin

Advertisement