Connect with us

Top Story

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Published

on

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu „Realna priča“ nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje na da u se seriji kroz duhovitu prizmu govori o ozbiljnim problemima sa kojima se susreće savremena porodice.

Pročitajte još SAZNAJEMO: DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 od OKTOBRA na SUPERSTAR TV!

Gostujući na Javnom medijskom servisu Kičić je rekao da se prvih pet epizoda može povezati sa filmom, ali da drugih pet koje je režirao Vladimir Tagić (“Jutro će promeniti sve”) imaju poptuno nove avanture.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

– Onak ko nije odgledao film može slobodno da gleda seriju, jer ima mnogo novih likova, novih glumaca i zapleta. Oni koji su „Realnu priču“ videli, slobodno da nastave sa serijom, jer, iako ima dodirnih tačaka, serija je zasebna celina – poručio je Kičić.

Pročitajte još IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Na celom projektu je rađeno, prema Kičićevim rečima, više od tri i po godine, a serija je dovršavana u vreme vanrednog stanja tokom pandemije.

Pročitajte još Srpski junaci srednjeg veka 2 – od 2. oktobra na RTS 2!

– Tonsku postprodukciju smo radili tokom izolacije, pa smo delove za of snimali svako kod svoje kuće na mobilni telefon i takve zapise slali na obradu Vladanu Koraću Kokiju – kaže Kičić. – Ipak, uspeli smo da završimo sve pa od 17. oktobra na RTS počinje emitovanje naše serije.

Foto PROMO

Advertisement