TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Printskrin-Instagram-Slaven-Doslo

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 stigao u BEOGRAD! Avramović obećava AKCIJU KAKVU SRBIJA do sada NIJE VIDELA!

Predstavljamo vam listu deset najpopularnijih glumaca iz Srbije. Pobrojali smo desetoricu onih čija se imena najčešće pominju u  javnosti, a za kojima mnoge devojke uzdišu. Neki od njih su slobodni, neki imaju devojke, neki i supruge, a većina njih ne želi da deli svoju privatnost. Zajedničko im je to da su izuzetno uspešni u poslu kojim se bave I da su na meti javnosti.

Pročitajte još Igra sudbine Sofija u Adinu kuću UBACUJE ŠPIJUNA! Ali ADA je spremna za ZAVRŠNI UDARAC! Sofiju će ZABOLETI!

1. Miloš Biković

Milos Bikovic Hotel Beograd

Rođen je 13. januara 1988. godine i jedan je od najpopularnijih glumaca i kod nas, ali i u Rusiji. Prvi put videli smo ga u seriji „Stižu dolari“ gde je igrao ulogu Nebojše Ljutića, a popularnost kod nas definitivno je stekao ulogama Tirketa u „Montevideu“, kao i Maraša u „Južnom vetru“. Miloš Biković ne priča mnogo o svom privatnom životu i za sada, bar prema medijskim navodima, nema devojku.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva za FILM I TV: Hoće li se snimati VOJNA AKADEMIJA 6?

2. Miodrag Radonjić

Rođen je 3. maja 1989. godine, a uloga Baće u „Južnom vetru“ donela mu je slavu. Blizak je prijatelj sa Milošem Bikovićem. Radonjića, kada su pitanju žene, mnogi poistovećuju sa baćom, ali on sam kaže da nije „kazanova“. Miodrag je u vezi sa lepom Milicom Mikić.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

3. Milan Marić

Milan Maric Drzavni sluzbenik

Rođen je 31. jula 199. godine i jedan je od vodećih glumaca mlađe generacije. Član je Jugoslovenskog drmaskog pozorišta, a televizijska publika upoznala je kroz serije „Žmurke“ kao Srda, „Besu“ kao Luku i „Državni službenik“ kao Lazara Stojanovića. Takođe, jedan je od naših glumaca koji je i na ruskom tržištu dobro prihvaćen. Trenutno snima seriju „Toma“ gde igra glavnu ulogu, poznatog pevača Tomu Zdravkovića. Za sada nema devojku ili je bar nije predstavio javnosti.

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

4. Aleksandar Radojičič

Rođen je 24. oktobra 1987. godine i član je pozorišta „Boško Buha“. Proslavila ga je uloga Mikice Arsenijevića – Balerine u „Montevideu“, a zatim i u glavna rola u seriji „Žigosani u reketu“. Aleksandar ima ćerku Aju iz veze sa Jelenom Malezović. Radojičiča mediji često povezuju sa poznatim damama,  a trenutno je u vezi sa manekenkom Dunjom Radičević.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

5. Luka Raco

Aleksa-Luka-Raco-Igra-sudbine

Rođen je 24. februara 1991. godine i javnosti je postao poznat i drag u seriji „Sinđelići“ u ulozi Riste. Pored glume, Luka se bavi modelingom i ima status influensera na društvenim mrežama. Veliku popularnost stekao je ulogom Alekse Ožegovića u „Igri sudbine“ koju gledamo na Prvoj. Mediji su ga često povezivali sa koleginicama, ali sve je dematovao. Bar što se javnosti tiče. Luka nema devojku.

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

6. Stevan Piale

Stevan-Piale

Rođen je 18. oktobra 1987. godine, a uz pozorište i televiziju mladjima je poznat kroz mnoge glasove, jer sinhronizuje najpoznatije crtaće kod nas. Karijeru na TV je počeo kao Vitki u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, a sada je jedan od glavnih glumaca serije „Igra sudbine“ gde igra Luku Kanačkog. Stevan je oženjen Unom sa kojom ima ćerku.

7. Slaven Došlo

Rođen je 11. aprila 1991. godine i javnosti se predstavio filmovima „Panama“, „Pored mene“ i „Vlažnost“ u kojima je veoma često bio skoro pa nag. TV debi imao je u seriji „Urgentni centar“, a zatim i u „Vojnoj akademiji“. Što se privatnog života tiče, Slaven je veoma povučen, ali u poslednje vreme povezuju ga sa koleginicom Mateom Milosavljević koju gledamo kao Sofiju u „Igri sudbine“. Zvanično nema devojku.

Pročitajte još ŠOK! Posle 15 godina JOVANA i SRĐAN se RAZDVAJAJU! Evo gde odlazi JOVANA JOKSIMOVIĆ!

8. Vuk Kostić

Vuk-Kostic-Juzni-vetar

Rođen je 22. novembra 1979. godine i potiče iz glumačke porodice. Publici se predstavio ulogom Saše Gordića u „Apsolutnih 100“ Srdana Golubovića, a pored mnogih uloga i na TV i u pozorištu svoju popularnost učvrstio je ulogom inspektora Aleksandra Jakovljevića u seriji „Ubice mog oca“. Bio je u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, ali i sa voditeljkom Anom Mihajlovskom. Najviše voli pecanje i lov i tamo provodi slobodno vreme. Ne izjašnjava se po pitanju statusa veze.

9. Bojan Perić

Bojan-Peric-Vojna-Akademija

Rođen je 15. oktobra 1985. godine i jedan je od popularnijih glumaca mlađe generacije. Ulogom Danijela Stošića u „Vojnoj akademiji“ prirastao je za srce mnogim generacijama. Osim za domaću, Bojan Perić igra dosta i za stranu produkciju. Dugo je u vezi sa Anđelom Pavlović, sa kojom vodi da putuje i obilazi svetske destinacije.

Pročitajte još HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

10. Viktor Savić

View this post on Instagram

#bilojednomusrbiji 🎥🎬

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_) on

Rođen je 14. septembra 1983. godine. Upoznali smo ga u „M(j)eštovitom braku“, a zatim i kao Milutina Ivkovića u „Montevideu“. Viktor Savić je i pozorišni glumac. Povezivali su ga Marijom Karan, Mirkom Vasiljević, pevačicom Sarom Jovanović, ali on je priznao samo vezu sa Daninom Jeftić. Sada je u vezi sa 12 godina mlađom Teodorom Miljković koja je glumila u seriji „Budva na pjenu od mora“.

Foto Promo