JUŽNI VETAR 2: HIT! Pogledajte PRVE KADROVE sa BUGARSKE GRANICE!

Snimanje nastavka nagledanijeg domaćeg filma Južni vetar počelo je pre pet nedelja na lokacijama u južnom delu Srbije, gde je poznata glumačka i autorska ekipa uradila veliki broj scena koje će publiku sigurno ostaviti bez daha.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Foto Nemanja Miščević/Promo

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE izabrani za NAJPOPULARNIJI GLUMAČKI PAR 2020!

Zbog velikog interesovanja koje ovaj projekat već godina privlači, ekipa na čelu sa rediteljem Milošem Avramovićem, spremila je nekoliko kadrova sa snimanja koje je obavljeno na graničnom prelazu sa Bugarskom.

View this post on Instagram

‘Esi meni reko?👀

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on

„Snimanje na graničnom prelazu je bilo jedno od najzahtevnijih, na prvom mestu jer smo imali veoma komplikovane scene, punu opasnih kaskada, a sa druge strane, snimanje nije smelo da ometa funkcionisanje graničnog prelaza. Cela ekipa pripremala je ovo snimanje danima unapred kako bi sve fukcionisalo perfektno.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Foto Nemanja Miščević/Novosti

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Pored glavnih glumaca, u ovim scenama videćemo i velike bugarske zvezde Mariana Valeva i Zahari Baharova koji igraju u “Ubrzanju”. Ovom prilikom želim i da se zahvalim graničnoj policiji na razumevanju, strpljenju i pomoći koju su nam pružili tokom ovog snimanja”, objašnjava reditelj Miloš Avramović.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 stigao u BEOGRAD! Avramović obećava AKCIJU KAKVU SRBIJA do sada NIJE VIDELA!

U narednim mesecima, ekipa će završavati poslednje scene, montažu ali i posebno osmišljenu muziku koju će i ovog puta potpisati Slobodan Veljković Coby i produkcija Bassivity, a premijera filma se očekuje početkom naredne godine.

Foto PrintskrinInstagram/Nemanja Miščević/Novosti/Promo