Connect with us

Featured

Jana Milić Ilić oduševljena ulogom u seriji JUGOSLOVENKA – Konačno glumim ZLOBNICU! Za FILM i TV OTKRIVA: Evo kada stižu ISTINE I LAŽI 4!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Znamo je kao Marinu Božić iz serije „Istine i laži“, a od 12. oktobra na televiziji Pink Janu Milić Ilić gledamo kao Milicu Ristić u novoj seriji Romana Majetića „Jugoslevenka“.

Milica Ristić je dobrog porekla i obrazovanja kao i njen muž Dimitrije (Dragan Vujić Vujke), ali ipak finija i sofisticiranija. Poslovne uspehe svog supruga nadopunjava radom na njihovom društvenom statusu. U vaspitanju dece veću pažnju posvećuje kćerki Jeleni (Tamara Šustić), a brigu o Stefanu (Stefan Radonjić) prepustila je ocu, čime izbegava da prizna sopstveni poraz, da nije sposobna da se s njime nosi.

Jugoslovenka – Ivana Dudić, Jana Milić Ilić i Jovana Milovanović

Na snimanju „Jugoslovenke“ u Pinkovom studiju u Šimanovcima bila je i Jana Milić Ilić koja je za Film&TV odgovorila na nekoliko pitanja.

Da li postoji sličnost između Marine Božić i Milice Ristić?

– Bogu hvala ne. Imam veliku čast i zadovoljstvo što mi je Roman Majetić dao tu, dugo očekivanu, šansu da konačno igram negativca. Nikada u karijeri nisam igrala negativca. Marina Božić je dobra žena, velikog srca i veoma osetljiva, a sada igram potpunu suprotnost njoj. Ne bih više da otkrivam, jer serija počinje uskoro da se prikazuje, pa će gledaoci videti o kakvom liku je reč.

Pročitajte još Miloš Biković OTVORIO DUŠU! Evo šta ISKRENO misli o prekidu snimanja filma KOŠARE!

U „Jugosloveniki“ igraju i kolege sa kojima ste delili set „Istina i laži“. Kakve su njihove uloge?

  • – Svako od nas u ovoj seriji ima potpuno drugačiju ulogu od one koju je publika do sada gledala. Iz te ekipe su sad tu Zoran Pajić, Žarko Stepanov i Dušan Kaličanin.Uz ove divne kolege ovde sarađujem i sa kolegama iz prošlog projekta, što samo doprinosi da atmosfera bude još lepša. Naravno, tu je i Ivana Dudić koja je igrala i u „Crvenom Mesecu“ Sofiju Bauman, sa kojom sam radila i u seriji „Istine i laži“. Ekipa mi je dobro poznata, atmosfera na snimanjima je odlična, iako radimo svaki dan po 12 sati. Na Hvaru, gde smo snimali dva meseca imali smo dovoljno prilike da se baš dobro upoznamo i da ustostavimo sjane odnose.
  • Pročitajte još OKTOBAR garantuje dobre filmove na FOX MOVIES: Od “Sudnjeg dana” do “Armagedona”

Da li se priča o nastavku snimanja „Istina i laži“?

  • – Zaista ne znam. Odluku o tome donose Prva TV i Smart produkcija. Ja sam imala sjajnu saradnju i sa TV kućom i sa produkcijom, tako da što se nas glumaca tiče mi bismo voleli da nastavimo. Na taj projekat nije stavljena tačka, možda bude, možda ne – videćemo. Od snimanja i emitovanja prošlo je mnogo vremena, a ne postoji dan da na instagramu ne dobijem bar 50 poruka sa pitanjem da li će biti nastavka.

Pročitajte još FEDIS 2020 ŠOK! Miloš Biković i JUŽNI VETAR bez nagrada za najbolju seriju i glumca?

Na vašem instagram nalogu vidi se da veoma često odgovorate fanovima?

  • – Publika serije „istine i laži“ je predivna, pa je odgovaranje na njihova pitanja najmanje što mogu da uradim. Nije to samo deo mog posla, već ta publika meni ukazuje veliko poštovanje i moram da uzvratim na neki način. Ne mogu baš svima da odgovorim, ali se trudim. Često se dešava da me devojčice pitaju za savete, jer su verovatno Marinu Božić doživele kao nekoga ko ume da posavetuje.
  • Foto Jelena Simonović

Continue Reading
Advertisement