Connect with us

Featured

Igra sudbine 155. epizoda – petak, 2. oktobar: ŠOK! Sofija i Matija imaju NOVI PLAN! Udariće ADU tamo gde je NAJVIŠE BOLI! Evo KOME će UNIŠTITI ŽIVOT!

Published

on

Novi nastavak serije „Igra sudbine“ 155. epizoda doneće uzbudljivi preokret u tandemu Sofija-Matija. Ali to nije ono najvažnije.

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE “počistili” KONKURENCIJU! Evo koliko GLASOVA su dobili kao GLUMAČKI PAR 2020!

Vukašin preti Komarcu – ukoliko priđe Adi, Višnji i Svicu – biće mrtav. Takođe, Vukašin donosi pred Adu i Aleksu informacije o Brunerovom kontaktu sa ambasadorom i upozorava ih da je dotični gospodin u kontaktu i sa Donkom.

Pročitajte još HIT! Pogledajte PRVI TREJLER za seriju JUGOSLOVENKA! A evo i od kada je gledamo na TV PINK!

Sofija traži od majke da život Ade Kanački pretvori u pakao, ali kako ne nailazi na željenu reakciju, sa novim bolesnim planom izlazi pred Matiju koji će biti oduševljen. Njihova nova meta biće Lila.

Pročitajte još HIT! Evo KO će glumiti Aleksis, Kristl i Blejka u SRPSKOJ DINASTIJI! Nećete verovati KOJE SLAVNE srpske GLUMICE su u igri za GLAVNE ULOGE!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement