Connect with us

Featured

Miloš Biković OTVORIO DUŠU! Evo šta ISKRENO misli o prekidu snimanja filma KOŠARE!

Published

on

U ekskluzivnom intervjuu za Hit dodatak (Informer) jedan od naših najpopularnijih glumaca Miloš Biković govorio je o svom odrastanju, školovanju, porodici, počecima karijere, slavi koju je doživeo, ali i o ponudama da postane političar.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: HIT! Pogledajte PRVE KADROVE sa BUGARSKE GRANICE!

Otvoreno su me zvali iz raznih stranaka da postanem član njihovih partija. Na sve te pozive sam se uljudno zahvaljivao i odbijao ih. Nikada zbog toga nisam doživeo neku presiju ili neprijatnu situaciju. Niko me nije zvao i rekao: „A nećeš?! E, sada ćeš da vidiš kako ćeš da prođeš.“ Jasno je kojom profesijom se bavim i njoj sam maksimalno posvećen. Smatram da javne ličnosti treba da koriste svoju slavu i uticaj da ukažu na neki problem u društvu, ali da nema potrebe da se obavezno bave politikom – poručuje Biković za Informer, dodajući da se politikom pre svega ne bi bavio jer za nju nije kompetentan.

Pročitajte još Milica Milša, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV otkriva ŠTA bi radila da dobije SNAJU kao što je SOFIJA ŠUBAREVIĆ!

Kada je reč o snimanju filma „Košare“ koje je silom prilika nedavno prekinuto Biković nije krio rzočaranje.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

– Nismo se udostojili kao narod da uradimo taj projekat onako kako ti heroji zaslužuju. Očekivao sam da će se tako nešto dogoditi jer imam utisak da se rat i dalje vodi nad grobovima i sećanjima tih ljudi. Odrekao sam se honorara od tog filma, jer nisam želeo da uzmem ni dinar da bih se uopšte udostojio da glumim u njemu. Nadam se da će se sve nesuglasice rešiti i da će se snimanje filma nastaviti. Država u ovakvim situacijama mora da reaguje ako se već takav projekat našao u rukama ljudi koji ne mogu da ga realizuju.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement