Connect with us

Featured

HIT! OTKRIVAMO – OVO je DEVOJKA Luke RACA! Zvezda serije IGRA SUDBINE poručuje – UŽIVAMO U SVAKOM TRENUTKU!

Published

on

Gradski zavodnik kaže da ga je lepa crnka osvojila iks-faktorom i da je za odnos dvoje ljudi presudno to kada nekoga poželiš ponovo da vidiš, a prvi put su se zajedno pojavili na dodeli FEDIS nagrada u Beogradu.

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

– Nemam nekih preteranih preispitivanja o vezi, neka sve ide svojim tokom, a vreme neka pokaže da li će veza uspeti ili ne. Ne trčim pred rudu, uživam u trenutku pa ćemo da vidimo koliko će trajati – kaže Luka Raco o devojci za „Blic“, a na pitanje čime ga je ona osvojila, bio je pak određeniji:

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRIVA SVE o njenoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE! Evo KOME će POMRSITI KONCE njena MILEVA!

Kako glumac važi za velikog zavodnika, te mu je inboks na društvenim mrežama zasigurno pun, pomalo se i našalio na konstataciju da će sada mnoge obožavateljke patiti.

– Uskoro ćemo saznati da li sam razočarao devojke na Instagramu zbog toga što imam devojku – rekao je on kroz smeh.

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Pročitajte još HIT! Ova SRPSKA serija već je PRODATA u 160 zemalja! Nećete verovati O KOJOJ JE SERIJI REČ!

Inače, Luka Raco i njegova partnerka iz serije „Igra sudbine“ su na FEDIS-u proglašeni za najpopularniji glumački par 2020. godine.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 ponovo „spojio“ naša dva najveća glumca – Berček i Laušević 11. put zajedno pred kamerama!

– Olja i ja smo tek na početku karijere, i opterećenje je da smo baš mi ti koji su nakon veće pauze dobili nagrade, a to će biti motivacija za rad – ne krije on.

Izvor Informer

Foto Promo, BlicTVPrintskrin

Advertisement