Connect with us

Featured

ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Lidija Vukićević ne krije da je ponosna na celu ekipu koja radi na seriji „Igra sudbine“, što dodatnu doprinosi i njenoj gledanosti:

Pročitajte još Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

– Što se tiče „Igre sudbine“, stvarno su svi divni i ne pamtim da je bila bolja ekipa od „Boljeg života“. Svi su uigrani, divni, kompaktni, prosto sam se iznenadila što postoji tako nešto danas, sa fenomenalnim rediteljima, i Mihailo i Stanko su sjajni. Takođe skoro nisam dobila bolji tekst, Žarko Jokanović je fenomenalan i tera glumce da uče kvalitetan tekst. Trudim se da naučim svaku reč, jer svaka ima neku poruku i sadržaj, a Žarko piše sjajno i glumcima mnogo pomaže da se orijentišu kakav im je lik i kako da ga odigraju.

Pročitajte još ŠOK! Posle 15 godina JOVANA i SRĐAN se RAZDVAJAJU! Evo gde odlazi JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Kroz novi projekat Lidija po prvi put sarađuje sa mladim glumcima poput Stevana PialaLuke RacaOljom LevićMateom Milosavljević, za koje ima samo reči hvale.

– Nisam čovek koji generalizuje, tu onda možete da pogrešite 100 odsto i nisu svi mladi glumci isti. Ali glumci koji ovde rade i koje sam sada imala priliku da upoznam su odlični, profesionalni i nisu uobraženi. To je slika uspešnosti serije – objašnjava glumica koja će u seriji dočarati lik inspektorke Mileve.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Foto Printskrin

Izvor Blic

Continue Reading
Advertisement