Connect with us

Featured

ŠOK! Sofija završila U ZATVORU! Da li ju je ADA konačno smestila IZA REŠETAKA?

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 152. epizoda – utorak, 29. septembar: ŠOK! Matija i Sofija RASKRSTILI! Nema više TROVANJA ADE! Sofija ima NOVOG TROVAČA! Ko je ON?

Sofija Šubarević koju u seriji Igra sudbine tumači glumica Matea Milosavljević razlog je mnogim glavoboljama junaka popularne sapunice. Adu od nje boli glava jer se udala za Luku, a pre toga se motala oko bogatstva njenog prvog sina – Alekse. Glava je boli i od silnih manipulacija kojima Šubarevićka pokušava da se domogne njenog novca i prestiža. A u poslednje vreme ju je glava posebno bolela od Sofijinog čaja.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Ali nije Ada jedina koju muči poznata manekenka, ili što bi Dijana Erski rekla – Sofija Krvopija od mila zvana Sofke. Luku od nje boli glava jer mu je žena, Matiju jer želi da se povuče iz njene prljave igre, a ne može, a sudiju Obrenovića zbog toga što su njegovoj ženi dostavljene fotografije, kako je to Donka sročila, na kojima „njena kuma skače po njegovom golom telu“.

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE izabrani za NAJPOPULARNIJI GLUMAČKI PAR 2020!

I mnogi su do sada sigurno poželeli da Sofiju vide tamo gde joj je mesto. pre svega gledaoci koji dežurnoj zlici priželjkuju sudbinu kakvu zaslužuje. kao da je to naslutila glumica Matea Milosavljević nedavno se fotografisala upravo iza rešetaka i to u Selfi muzeju u beogradu, što su njeni obožavaoci na Instagramu prihvatili sa oduševljenjem i sa više od 10.000 lajkova za svega nekoliko sati. A jedan od komentara kaže – Sofke, tamo ti je i mesto!

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Šta mislite – kada ćemo Sofiju Šubarević videti TAMO GDE JOJ JE MESTO?

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement