Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 152. epizoda – utorak, 29. septembar: ŠOK! Matija i Sofija RASKRSTILI! Nema više TROVANJA ADE! Sofija ima NOVOG TROVAČA! Ko je ON?

Serija IGRA SUDBINE jedan je od lepših trenutaka ove godine koju je, nažalost, obeležila globalna epidemija korona virusa. Zahvaljujući avanturama junaka porodica Kanački i Ožegović vreme među zidovima lakše smo proveli uz male ekrane iščekujući narednu epizodu sapunice koja je u kratkom roku postala najgledanija TV stvar u Srbiji.

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Od Ade, preko Luke i Alekse, Mile, Nade, Strahinje, Pančete, nezaobilaznog trija Sofija-Donka-Matija, pa do sporednih, ali ne i manje važnih likova Igra sudbine podarila nam je sjajnu večernju zabavu od utorka do petka. Jedan od tih likova, i to baš onaj za pamćenje, jer tu visinu glasa u proporciji sa brojem izgovorenih reči u sekundi, ne može dočarati niko do genijalna Iva Štrljić, jeste i Dijana Erski.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

Mada je intrigantna modna dizajnerka privukla pažnju publike od prve scene, a mnogi kritičari kažu da je to Ivina uloga života, mnogo je misterija u vezi sa ovom junakinjom. Kako je Štrljićka nedavno otkrila gostujući u emisiji na TV Prva, u početku Dijana je osmišljena na jedan način, ali u dogovoru sa rediteljem i scenaristom Igre sudbine, rešila je da malo „začini“ svoju otkačenu mega divu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva za FILM I TV: Hoće li se snimati VOJNA AKADEMIJA 6?

– Kada sam prvi put postajala Dijana Erski, bila sam na probi kostima. Otpočetka je bilo jasno da će ona svojim autfitom morati da se izdvoji. Da ima nešto specifično i prepoznatljivo. Savetovali su mi da to bude šešir. Međutim, znam da šešir skreće pažnju sa lika i ta ideja mi se nije dopala. Zbog toga sam se odlučila za tu famoznu jednu rukavicu. Tada sam je odabrala kao modni detalj, koji j postao njeno prepoznatljivo obeležje. Nismo imali neku skrivenu zamisao. Međutim, sada je došlo vreme da Dijana otkrije tajnu „jedne rukavice“. U narednim epizodama saznaćemo zašto Dijana nosi samo jednu rukavicu – otkrila je Iva Štrljić. Sigurni smo da će ova misterija biti prava poslastica za sve ljubitelje serije „Igra sudbine“, i unapred se radujemo epizodi u kojoj će velika misterija biti OTKRIVENA!

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement