Connect with us

REALITY

KONAČNO! Luka se OBRAČUNAO sa SOFIJOM! Pokazao joj je GDE JOJ JE MESTO! Sofija je POTUČENA do KOLENA!

Published

on

U bizarnu prirodu odnosa, ljubavi, pa i braka Luke Kanačkog i Sofije Šubarević nećemo zalaziti. Kao ni u to da li je u toj vezi neko u nekoga zaista zaljubljen. Znamo da je Sofija deo Lukinih momačkih snova, a da je Luka Sofijin ključ od Adine kuće. Šta će se dogoditi sa njim kada ga Sofija jednom i upotrebi – videćemo u narednim epizodama. A šta će biti sa Sofijom kada je iza tih vrata koje Lukom bude otključala sačeka Ada Kanački besna kao ris, i spremna kao zapeta puška – tek ćemo saznati.

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Ipak, iako veza Luke i Sofije pred kamerama izmiče kontroli, a Sofija mladog kanačkog vrti oko prsta kao privezak, u stvarnosti stvari stoje SASVIM drugačije.

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO!

Naime, Stevan Piale i Matea Milosavljević, koji u seriji IGRA SUDBINE tumače likove Luke i Sofije nedavno su bili deo takmičenja za jedan popularan brend kućnog nameštaja. Zadatak im je bio da iz asortimana koji im je bio na raspolaganju opreme svoj idealan dom. Poslednji sud o tome ko se bolje pokazao bio je na njihovim pratiocima na Instagramu. I mada pred kamerama nema toliko sreće, mladi Luka Kanački, odnosno Stevan Piale porazio je svoju koleginicu i suprugu u seriji.

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

Stevan Piale odneo je pobedu nad Mateom Milosavljević, a evo i kako je dizajnirao svoj dom.

Pročitajte još HIT! Glumac Ammar Mešić otrkiva HOĆE li STRAHINJA I NADA biti ZAJEDNO u novim epizodama serije IGRA SUDBINE!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement