Connect with us

Featured

Igra sudbine 157. epizoda – Sledi TOTALNI HAOS! Svitac i Komarac će se potući!?

Published

on

Uzbudljivo, alarmantno i frapantno bilo je u večerašnjoj 156. epizodi serije Igra sudbine, ali tek će 157. epizoda dovesti atmosferu do ključanja.

Pročitajte još Igra sudbine 157. epizoda – sreda, 7. oktobar: Stižu SJAJNE VESTI! Mila i Aleksa hoće da IMAJU DECU! Vreme je za BEBE!

Tića je postao deda, a društvo – pozitivci, negativci, Kanački i Ožegovići konačno su uspeli da se okupe svi zajedno na jednom mestu, a da niko nije prebijen ili u životnoj opasnosti.

Strahinja je presrećan. Dijana Erski bacila je oko na Svica – novu atrakciju za sve junake serije Igra sudbine. Neki poput Dijane oduševljeni su njime, do su drugi poput Ivana i Pančete – u šoku.

Pročitajte još Milica Pavlović OTKRIVA – Evo kada STIŽE serija PEVAČICA!

Ministarka Mileva primila je instrukcije od Vukašina iliti Profesora, kome je iznela smelu ideju – da oženi Aleksu za svoju ćerku Žaklinu. Vukašin se nije izjašnjavao o ovoj ideji, ali čini se da je za Milevu ta priča već gotova. Za to vreme inspektorka Stana iznosi svoj slučaj Katarini i preti joj da će je držati na oku.

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Ushićeni zbog lepih vesti iz života Strahinje i Nade, Aleksa i Mila spremni su za sledeći korak – žele decu.

Pročitajte još KONAČNO! Milica Milša PROGOVORILA o nastavku serije IGRA SUDBINE! Evo šta nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

I dok se sve odvija lepo pred Maldivima dolazi do okršaja – Svitac i Komarac spremni su za međusobno razračunavanje. Komarac ga upozorava – nemoj da ti se dogodi da priđe Višnji. Hoće li se njih dvojica na kraju i potući?

Foto Promo

Advertisement