Connect with us

Featured

Milica Pavlović OTKRIVA – Evo kada STIŽE serija PEVAČICA!

Published

on

Pevačicu Milicu Pavlović, kamere nove RED televizije zatekle su uoči njenog nastupa pred poznatim beogradskim klubom. U razgovoru sa novinarima, pevačica je otkrila da se polako vraća poslu, ali da joj je zdravlje i dalje prioritet.

Pročitajte još KONAČNO! Milica Milša PROGOVORILA o nastavku serije IGRA SUDBINE! Evo šta nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

– Trudim se da se zdravo hranim. Konzumiram mnogo vitamina i ne izlažem se nepotrebnoj opasnosti. Ipak, posao ne može da čeka, pa se tako i ja prilagođavam situaciji – poručuje Milica koja ovih dana pevačku karijeru nadopunjuje i glumačkom.

Pročitajte još ŠOK! Zvezde serije IGRA SUDBINE dobile KORONU! Ona ODMAH IZOLOVANA, za njega je bilo PREKASNO!

  • Snimanja serije „Pevačica“ polako se približavaju kraju. Bilo je za mene ovo veliko iskustvo. Nije nimalo lako biti glumac. Ipak, zadovoljna sam kako je sve ispalo. Trudila sam se da dam svoj maksimum, i sigurna sam da će gledaoci to uskoro i prepoznati. Brzo napredujemo, i verujem da će publika „Pevačicu“ moći da gleda već oko Nove godine – otkrila nam je pevačica okviran termin emitovanja serije u intervjuu za emisiju RED TV „Whatzup“.

Pročitajte još HIT! IVA ŠTRLJIĆ oduševila nas je kao DIJANA ERSKI, a pogledajte KAKO izgleda u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA! Potpuna TRANSFORMACIJA!

  • Foto Printskrin

Advertisement