Connect with us

Featured

Igra sudbine 157. epizoda – sreda, 7. oktobar: Stižu SJAJNE VESTI! Mila i Aleksa hoće da IMAJU DECU! Vreme je za BEBE!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 156. epizoda – Ministarka MILEVA dolazi da upozna ALEKSU! I DOPAŠĆE joj se ONO što će VIDETI! A šta MILA kaže na TO…

Igra sudbine 157. epizoda doneće nam jedno predivno iznenađenje, ali njime ćemo vas počastiti na samom kraju. Da se pozabavimo prvo onim ne tako lepim vestima.

Pročitajte još Milica Pavlović OTKRIVA – Evo kada STIŽE serija PEVAČICA!

U novoj epizodi koja će na programu biti 7. oktobra u sredu na TV Prva od 21.00 takvih novina i nema mnogo. Uglavnom ćemo biti svedoci rasula u redovima Adinih neprijatelja. Neki od njih će polako početi i da preraspoređuju snage, a svima je cilj da u trenutno uzburkanom moru koje je zatalasala Ada – ostanu na površini.

Pročitajte još KONAČNO! Milica Milša PROGOVORILA o nastavku serije IGRA SUDBINE! Evo šta nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA!

Na sastanku sa Donkom, Bruner želi da zna kako napreduje njeno zbližavanje sa ambasadorom. Jasno joj stavlja do znanja da će, ukoliko počne da „solira“ u igri, to ujedno biti i kraj svih njenih igara.

Pročitajte još ŠOK! Zvezde serije IGRA SUDBINE dobile KORONU! Ona ODMAH IZOLOVANA, za njega je bilo PREKASNO!

Nakon što je saznao da mu prisluškuju stan, Matija menja ploču i pokušava da se ušlihta Bruneru. Na Strahinjinoj proslavi, Aleksa stavlja do znanja Mili da bi i oni mogli da porade na potomstvu.

Pročitajte još SANDRA BUGARSKI otkrila koju glumicu doživljava kao SESTRU

Komarac preti bratu…

Foto Promo Prva TV

Advertisement