Connect with us

TV

JUGOSLOVENKA 3. epizoda – sreda, 14. oktobar: Šta se krije iza suza lepe MEDICINSKE SESTRE?

Published

on

„Jugoslovenka“ 2. epizoda polako počinje da dobija obrise serije koju očekujemo da ćemo u nastavku gledati. Posle donekle konfuznog starta, zbog, možda, previše likova za sam početak da bi čovek shvatio ko je tu kome šta, u drugoj epizodi polako smo izbistrili kuda će nas priča voditi.

Pročitajte još Igra sudbine 161. epizoda – ŠOK! Ada JE OPTUŽENA ZA UBISTVO! Sledi joj ZATVOR!

Kosana je provela svoj prvi dan u službi na Krfu. Na regenta je tokom tog dana izvršen napad, što pokreće brojne teorije zavere sa glavnim pitanjem – ko stoji iza svega? Za to vreme u domu Ristića, između majke i ćerke vodi se rat upravo o Kosani. Jelena je rešena da nastavi da se prema njoj ophodi kao prema svojoj služavki i da pođe za njom na Krf. Majka je ubeđuje da se okane te ideje iako je upravo ona ta koja je od Kosane stvorila sluškinju da bi udovoljila Jeleninim hirovima.

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

U narednoj 3. epizodi otkrićemo da se iza zavere protiv regenta krije tajna organizacija predvođena Apisom, a Vuk Pavlović pokušaće da otkrije šta se krije iza suza lepe medicinske sestre. Dimitrije Ristić pokušaće da se založi za Kosanu kod regenta, ali na preporuku Sofije Bauman moraće da odustane od te ideje, jer je ona uverena da bi takav potez bio kontraproduktivan.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement