Connect with us

Featured

HIT! Snima se MOČVARA 2!

Published

on

Nakon pet nedelja emitovanja, poslednja epizoda TV serije Močvara prikazana je ovog vikenda na Superstar TV kanalu i RTS. Snimljen po scenariju Milene Marković a u režiji Olega Novkovića, ovaj serijal je u 10 epizoda publici dočarao uzbudljivu policijsku priču o potrazi za serijskim ubicom, gde su se otkrile mračne tajne iz prošlosti i prikazali junaci koji su uvučeni u spirale raznih prevara, laži i tragičnih iskušenja koje život nosi.

Pročitajte još Igra sudbine 161. epizoda – ŠOK! Ada JE OPTUŽENA ZA UBISTVO! Sledi joj ZATVOR!

Iako je u početku izazvala kontroverzne komentare publike, sam zaplet, misteriozna priča, ali i glumačke bravure su do kraja emitovanja ipak doveli gledaoce do posvećenog praćenja radnje i pokušaja da se razume mračna strana stvarnosti, o kojoj često ne želimo da govorimo.

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

– Vrlo sam zadovoljan burnim reakcijama, cilj mi je bio da pomerim, uzbudim i zabavim publiku. Hteo sam da napravim seriju kakvu bih ja želeo da gledam, koja ne podilazi, koja postavlja pitanja, koja hipnotiše i buni. Naša priča je originalna, u pravom smislu te reči, nije vic, nije trik, nije novinska vest i nije kupljeni format neke strane serije – ocenio je reditelj Oleg Novković uoči finalne epizode, najavivši pritom da se uveliko radi na pripremi scenarija za drugu sezonu „Močvare“.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ, posle serije MOČVARA otkriva – NAJVIŠE volim da glumim KRIMINALCE! A evo i ZAŠTO!

Izvor Kurir

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement