Connect with us

Featured

Igra sudbine 162. epizoda – Mila saznaje SVE! Ko je ŽAKLINA? I sa kime si proveo NOĆ?

Published

on

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Ključa, ključa, pa proključa. Tako bi se najbolje mogla opisati „Igra sudbine“ 161. epizoda. Sofija je raskrinkana. Sve je jasno. Niti je spavala kod majke, a kod kuće nije sigurno. Pa gde je onda spavala, pitaju se ukućani doma „kanački“, a ponajviše Luka. Više nema strpljenja za Sofiju. Gotovo je. Una je ta koja u potpunosti obuzima njegovo srce. Greška koju Sofija ne može oprostiti. I neće.

Pročitajte još Igra sudbine 162. epizoda donosi VELIKI SKANDAL! Sofija ZATIČE UNU I LUKU! Nećete verovati ŠTA ĆE URADITI!

Adi je, međutim jasno. sofija je sa Matijom. Koliko joj to ne odgovara, jer to znači da je Vukašin bio u pravu, toliko je i srećna jer zna da to znači Lukinu slobodu. U međuvremenu, stigao joj je i neočekivan blagoslov – povratila je i Aleksinu ljubav. On neće dati na nju ako je policija napadne i pokuša da je uhapsi zbog sumnji koje joj se neopravdano prišivaju. Aleksa je u jedno siguran – ona nije ubila Boška.

Pročitajte još ŠOK! Sa kime to SOFIJA ŠUBAREVIĆ deli KREVET? Nije LUKA, ali ni MATIJA! IGRA SUDBINE postaje HAOS!

Ali je zato Mila u potpunosti nesigurna, i to u Aleksinu ljubav. Čiji je to karmin na njegovoj košulji? Da li je moguće da je sve bilo laž? Poručuje mu – Pogledaj se u ogledalo, i nemoj slučajno da si pošao za mnom! Kada se pogleda u ogledalo Aleksa ostaje u šoku! Saznaćemo u „Igra sudbine“ 162. epizoda. baš kao što će i katarina shvatiti da inspektorka Stana Dželetović nije od onih koji se šale kada kažu – ne diraj mi muža.

Pročitajte još DRAMA na setu “Južnog vetra” – Miloš Biković pao sa MOTORA na snimanju filma

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement