Connect with us

Featured

JUGOSLOVENKA 4. epizoda – četvrtak, 15. oktobar: Hoće li RISTIĆ odgovarati za ZLOČIN prema Mariji? Sledi mu KAZNA! A evo i KOJA!

Published

on

Sa 3. epizodom serija „Jugoslovenka“ konačno je nagovestila da nam sledi odlična TV priča na razmeđu ljubavnih zgoda i nezgoda i zakulisnih društveno-političkih dešavanja na miljeu Velikog rata. „Jugoslovenka“ je zaokružila koncepciju koju ćemo pratiti u predstojećih 140 epizoda (za sada) i opravdala ulaganja, ali i očekivanja od strane publike.

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Vođeni i ove večeri fantastičnim kadrovima i odličnom režijom koji su od prve sekunde serije njen najveći plus polako, nizom flešbekova pratimo radnju – napred-nazad otkrivajući kompleksne odnose među glavnim junacima. Napokon saznajemo koja je istinska funkcija Sofije Bauman, ali i koji su njeni planovi za mladu Kosanu.

Pročitajte još Igra sudbine 162. epizoda: Spremite se za NAJVEĆI ŠOK! Mila i Aleksa će RASKINUTI?! A evo i ZAŠTO!

Takođe, Marija je svedok teške sudbine srpskog naroda u izgnanstvu. Činjenica da je zlo preživelo čak i u najgorim trenucima za Srbiju. Njena nesrećna sudbina u rukama je mladog Ristića koji u zaleđu rođenog oca kuje zaveru protiv sopstvenog naroda. Može li se naći sreća i ostvariti mir izdajući ne samo sopstveni narod, već i sve one koji se bore protiv zla sa kakvim se čovečanstvo još nije susrelo. Mladi Ristić planira da se obogati prodajući platinu Nemcima kako bi oni pravili granate i oružje kojim će istrebljivati sprski narod.

Pročitajte još ŠOK! Sa kime to SOFIJA ŠUBAREVIĆ deli KREVET? Nije LUKA, ali ni MATIJA! IGRA SUDBINE postaje HAOS!

Ono što nas je naročito obradovalo je to da već prema naznakama događanja u 4. epizodi otkrivamo da je pred nama sjajna i intrigantna špijunksa saga u kojoj vodeću ulogu vodi upravo Sofija Bauman.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement