Connect with us

Featured

HIT! SVETOZAR CVETKOVIĆ kao KOŠTUNICA u seriji PORODICA – ALI, ko glumi Čedu, Miru Marković i Pavkovića?

Published

on

Serija „Porodica“ uveliko je fazi pripreme za premijerno emitovanje, a glumac Svetozar Cvetković, u seriji o Slobodanu Miloševiću, tumači lik bivšeg predsednika SR Jugoslavije i premijera Srbije Vojislava Koštunice, saznaje portal Nova.rs. Isti izvor navodi i da će generala Nebojšu Pavkovića igrati Milutin Mima Karadžić.

Pročitajte još JUGOSLOVENKA 4. epizoda – četvrtak, 15. oktobar: Hoće li RISTIĆ odgovarati za ZLOČIN prema Mariji? Sledi mu KAZNA! A evo i KOJA!

Serija od pet epizoda reditelja Bojana Vuletića, nastaje pod najvećim velom tajne, jer su se glumci ugovorom obavezali da ne daju izajve o svojim ulogama. Serija je trenutno u fazi postprodukcije, a radnja prati dešavanja u porodici bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića tokom njegovih poslednjih dana na slobodi.

Pročitajte još Srpski junaci srednjeg veka, 3. epizoda – BANOVIĆ STRAHINJA (Petak, 16. oktobar, RTS 2, 20.05)

Slobodana Miloševića igra sjajni Boris Isaković, njegovu suprugu Mirjanu Marković tumači Mirjana Karanović. Nekadašnjeg visokog funkcionera DOS-a i aktuelnog lidera LDP-a Čedomira Jovanovića glumi Milan Marić, kojeg upravo gledamo u “Državnom službeniku”.

Pročitajte još SJAJNO! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Zna se da će Ceca Bojković tumačiti lik simpatizerke Slobodana Miloševića koja dolazi pred vilu “Mir” da protestuje protiv njegovog hapšenja. Uloga Branislava Ivkovića, nekadašnjeg Miloševićevog ministra, kasnije “otpadnika” iz SPS-a, pripala je Gordanu Kičiću, dok Slavicu Đukić Dejanović na ekranu ovekovečuje Katarina Žutić.

Pročitajte još Filmski centar Srbije objavio listu NAJGLEDANIJIH DOMAĆIH FILMOVA u periodu od 2010. do 2019. godine – PROČITAJTE koji su to filmovi

Jedini koji se “izleteo” na samom početku snimanja i javno otkrio koju ulogu igra u seriji “Porodica” je Radivoje Bukvić, koji tumači lik ubijenog premijera Zorana Đinđića. Kako saznajemo, u seriji nema Marka Miloševića pošto je tokom hapšenja svog oca već boravio u inostranstvu. Zanimljivo je i to što je Boris Isaković na snimanju nosio specijalnu masku kako bi što verodostojnije dočarao lik Slobodana Miloševića.

Foto PROMO

Izvor NOVA.RS

Continue Reading
Advertisement