Connect with us

Top Story

Nova sezona emisije „LUDA NOĆ“ – Snimanje UVELIKO traje na Košutnjaku

Published

on

Najveće zvezde domaće popularne muzike ponovo se okupljaju u šou programu „Luda noć“ kako bi oživeli vreme nezaboravnih muzičkih događaja. Uz poštovanje svih propisanih mera zdravstvene zaštite u studiju RTS na Košutnjaku snima se nova sezona šou programa „Luda noć“.

Pročitajte još SOUL – uskoro stiže sjajna animirana DIZNIJEVA I PIKSAROVA DŽEZ avantura sa VELIKOM DUŠOM! Pogledajte TREJLER!

Bajaga, Aleksandra Radović, Sergej Ćetković, Dejan Cukić, Sara Jo, samo su deo ekipe koja je u sjajnom raspoloženju otvorila novu sezonu popularnog šou programa.

Pročitajte još HIT! OVO morate videti! Miloš Biković u helikopteru VOJSKE SRBIJE!

Peva se uživo, uz pratnju orkestra „Luda noć“, a ove godine, domaćini su poznata TV lica Kristina Radenković i Dragana Kosjerina, glumac Saša Joksimović, i Stefan Popović – novinar, televizijski i radijski voditelj i glumac iz Australije, koji se zbog snimanja emisije i preselio u Srbiju. Kao i do sada, kroz muziku i igru poznate ličnosti takmiče se podeljene u dva tima, a ovogodišnja novina je što će svi takmičari, pored legendarnih pop pesama, izvoditi i sopstvene hitove.

Foto RTS PROMO

Advertisement