Connect with us

SPORT

Večiti derbi u nedelju 18. oktobra od 17.00 – Prenos DUELA Partizana i Zvezde na B92

Published

on

Old Firm je stariji, dueli Boke i Rivera burniji, a derbi Istanbula nasilniji. Sigurno ima kvalitetnijeg fudbala od onoga što igraju Partizan i Crvena zvezda. I pored svega, veći fudbalski događaj od beogradskog Večitog derbija za nas ne postoji. Još jednom, 163. put u prvenstvu, fudbaleri će nas u Srbiji i regionu podeliti na crno-bele i crveno-bele. Aleksandar Stanojević, Stojković, Zdjelar, Stevanović i Suma na Dejana Stankovića, Borjana, Degeneka, Kataija i Nikolića.

Pročitajte još HIT! OVO morate videti! Miloš Biković u helikopteru VOJSKE SRBIJE!

Duel između večitih rivala odigraće se na stadionu Partizana u nedelju 18. oktobra od 17.00, a prenos utakmice biće na kanalu B92. Neka bolji pobedi!

Pročitajte još Serijal “Spasavanje sa ledenog puta” ponedeljkom od 21.00 na kanalu National Geographic – Kako POBEDITI sneg i led

A ovog vikenda sport je veoma zastupljen na kanalu B92. U nedelju, 18. oktobra od 20.00, očekuje nas i košarkaška utakmica između Crvene zvezde i Mornara u okviru ABA lige. Posle godine pauze, košarkaši Crvene zvezde žele sve trofeje. Saša Obradović hoće novu pobedu, a u Beograd dolazi Mornar iz Bara, ekipa skupih i dobrih igrača i nikada većih ambicija.

Pročitajte još SOUL – uskoro stiže sjajna animirana DIZNIJEVA I PIKSAROVA DŽEZ avantura sa VELIKOM DUŠOM! Pogledajte TREJLER!

U subotu 17. oktobra od 18.00 gledamo i veliki gradski derbi, ali u Milanu. Kada fudbal igraju višestruki prvaci Evrope, veliki klubovi kakvi su Inter i Milan, onda takvi susreti izazivaju više pažnje. Plavo-crni žele titulu prvaka Italije, crveno-crni maštaju o povratku u vrh. Samo jedni će sa San Sira kući pevajući. da li će to biti Konte i Lukaku ili Gatuzo i Zlatan, znaćemo u subotu.

Foto PROMO

Advertisement