Connect with us

Featured

Jugoslovenka 7. epizoda: Prestolonaslednik poziva na ustanak! Kosana priznaje Sofiji da se zaljubila! A evo i u KOGA!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA! Hoće li LAZAR oprostiti ANI?

Jugoslovenka 7. epizoda koja je na programu u utorak, 20. oktobra na TV Pink od 20.10, radnju serije lagano vraća u Solun. Mada se u ratu za stolom vodi politički pregovori, ovog puta pregovaranje ima drugačiji ton. Dimitrije Ristić, pokušaće direktno da pita Pašića da li bi meku od svojih ćerki udao za njegovog sina Stefana. Pašić se mudro drži dalje od te priče i tvrdi da ne zna ništa o tome. Njegov stav je da deca treba sama da odluče šta će sa svojim životima. Dimitrije, ipak, ne deli to mišljenje.

PROČITAJTE JOŠ Šta nam donosi nova epizoda serije IGRA SUDBINE: ADA je PONOVO na UDARU! Upašće u KLOPKU, OTIMAJU joj KAN HOLDING! A evo i KO!

Marija na Krfu saznaje gorku istinu – svi dobrovoljci iz Francuske, osim jednog mladića, su poginuli. Sofija je iz Kosane na prevaru izmamila priznanje ko joj se dopada i ko je razlog Kosaninih odlazaka u kafanu. Ipak, saznaće i da se Kosani ne smeši tako sreća u toj romansi.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Nećete verovati ŠTA JE Stevan Piale, LUKA iz serije IGRA SUDBINE POKLONIO sebi za ROĐENDAN! OVO niko nije OČEKIVAO!

Za to vreme u domu Pavlovića pravi se plan kako da se Vuk skloni što dalje od opasnosti. Sasvim razumljivo budući da prestolonaslednik potencira da narod i vojska podignu ustanak i suprotstave se neprijatelju. Hoće li im otpor zaista doneti slobodu?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement