Connect with us

Featured

Šta nam donosi nova epizoda serije IGRA SUDBINE: ADI OTIMAJU KAN HOLDING! A evo i KO!

Published

on

Igra sudbine 164. epizoda Adu će još više uveriti u to da ju je Matija izdao. I to baš zbog predstave koju će on prirediti kako bi sve uverio u suprotno.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA? Hoće li LAZAR OPROSTITI ANI?

Ipak, epizodu će obeležiti jedno drugo priznanje – Luka priznaje Strahinji da nije zaljubljen u Sofiju. Zbog čega je sve ovo vreme tvrdio suprotno? Da li je moguće da je njegova opsesija Sofijom bila važnija od bezbednosti i mira njegove porodice?

Pročitajte još Miloš Biković otkriva kakva sudbina čeka Petra Maraša, junaka filma “Južni vetar”

Zmije ne miruju. Pogotovo u zmijarniku koji predvodi ambasador. On saopštava Bruneru i Donki da je pronašao čoveka koji će mu pomoći da dokapitalizuje Kan holding. Time će Kan Holding preći u ruke Adinih neprijatelja.

PROČITAJTE JOŠ Dragana Mićalović, UNA iz serije IGRA SUDBINE otvorila SRCE: Zbog OVOGA sam PROLILA MNOGO SUZA!

Matijin plan stupa na snagu: On dolazi u dom Kanačkih i pred svima počinje da urla na Sofiju. Njegova predstava uspeva da prevari sve prisutne – sve osim Ade… Ona poziva direktorku televizije i traži da u udarnom terminu pusti priču o Sofiji…​

PROČITAJTE JOŠ HIT! OTKRIJTE ko je PARTIZANOVAC a ko ZVEZDAŠ među GLUMCIMA! Čkalja zakleti DELIJA, Mija Aleksić GROBAR, a BATA ŽIVOJINOVIĆ…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement