Connect with us

Featured

Vuk Kostić MENJA profesiju – postaje BUBNJAR! Evo šta je Vuk Kostić dobio na poklon i OD KOGA! Oduševićete se

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA!

Naš poznati glumac Vuk Kostić za sobom ima prilično uspešnu i veoma „angažovanu“ radnu godinu. Dok su mnogi 2020. proveli starhujući od korone i razmišljajući o tome hoće li imati posla, Vuk Kostić je ovu godinu završio četvrtom sezonom serije „Ubice mog oca“, započeo je sjajnom rolom Sparte u hit seriji „Južni vetar“, a nedavno smo ga gledali i u „Močvari“.

Pročitajte još Miloš Biković otkriva kakva sudbina čeka Petra Maraša, junaka filma “Južni vetar”

To, naravno, nije sve. Ostvario je i manju, ali zapaženu ulogu u filmu „dara iz Jasenovca“, snimio je i film „Koridor 92“, a uskoro ćemo ga gledati i u mini-seriji „Porodica“. Sasvim sigurni da za poslovne ponude ne mora da brine, ali sa pretpostavkom da se čovek može umoriti od toliko obaveza, zbog toga smo poverovali u njegovu tvrdnju da će uskoro promeniti posao.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić UPOZORAVA – KOŠARE se MORAJU SNIMITI!

Naime, Vuk je na svom instagram profilu nedavno sa pratiocima podelio fotografiju sa čuvenim trubačem Dejanom Petrovićem, koji mu je tom prilikom podario nesvakidašnji poklon.

Pročitajte još Igra sudbine 166. epizoda donosi veliki ŠOK! Sofija ima PORUKU za UNU – RAŠČERUPAĆU TE! Ali to nije SVE!

Reč je o bubnju na kom velikim ćiriličnim slovima piše „Orkestar Vuka Kostića“. Koliko ga je ovaj poklon oduševio svedoči i Vukov post u kom poručuje:

„Kad te čovek zna u dušu… hvala ti brate na poklonu… oborio si me sa nogu… niko kao Deki Petrović-Lovac i big BANGG. Što je reko Deki – zbog korone radimo žurke do 50 ljudi …smanjuje bend, od sada samo nas dvojica… DVOJAC BEZ KORMILARA…koji se zove Udri me do zore vuci me po kaldrmi.“

Pročitajte još Igra sudbine 166. epizoda – VUKAŠIN ima POKLON za SOFIJU! Od OVOGA što joj je spremio NEĆE JOJ BITI DOBRO!

Šta kažete, kako Vuku stoji bubanj?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement