Connect with us

Featured

Miloš Biković otkriva kakva sudbina čeka Petra Maraša, junaka filma “Južni vetar”

Published

on

Miloš Biković kao junak i jedan od producenata filma “Južni vetar” zna sve tajne Petra Maraša. Reditelj Miloš Avramović i Miloš Biković imaju jasnu sliku o tome gde ga vide i u trećem delu filma “Južni vetar”. Ukoliko budu ostvarili san da snime trilogiju o kralju srpskog podzemlja. A nema sumnje da će im se ta želja i ispuniti. Film “Južni vetar 2: Uvrzanje” željno očekuju gledaoci širom Balkana. Kao i drugu sezonu serije “Južni vetar”. A Miloš Biković ima jasnu poruku za njih:

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije Državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA! Saznajte – HOĆE LI OPROSTITI ANI?

– Ambicija autorske i glumačke ekipe filma “Južni vetar 2” je da napravi dobar, uzbudljiv i dinamičan film. Skretanje pažnje na metastaziran društveni kontekst u kojem vlada zlo je drugi, ali ne manje važan zadatak. Priča o “Južnom vetru” nije gotova. Verujem da ćemo, kada tu sagu budemo završili, moći da donesemo sud o celokupnom projektu i poruci koju on šalje.

Miloš Biković: Južni vetar je vratio publiku u bioskope

Mada kritičari smatraju da je “Južni vetar” namenjen IDJ Videos generacijama, koje su lišene vezanosti za veliki ekran, Miloš Biković tvrdi suprotno:

Miloš Biković i Miodrag Radonjić sa ekipom filma Južni vetar 2: Ubrzanje

– “Južni vetar” nije namenjen samo tim generacijama. To se vidi kroz činjenicu da smo posle skoro 10 godina vratili publiku u bioskope. Imali smo više od milion gledalaca, i to kada je u pitanju samo prvi deo filma. “Južni vetar” nije namenjen ni samo IDJ klincima. Upravo suprotno. Namenjen je svima, a pre svega onima koji vole dobar i uzbudljiv film takvog žanra.

PROČITAJTE JOŠ: Hoće li se snimiti film KOŠARE? Evo šta kaže glumac Aleksandar Radojičić

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su NAJGLEDANIJI SRPSKI FILMOVI u poslednjih 10 godina. U tri najgledanija je glavni junak OVAJ GLUMAC

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miodrag Radonjić pokazao kako će IZGLEDATI na kraju serije JUŽNI VETAR! BAĆA – NEPREPOZNATLJIV!

Junak filma i serije “Južni vetar”, Petar Maraš, stekao je armiju obožavalaca. Ali, Miloš Biković smatra da on nije ikona i idol tinejdžera. Evo šta kaže, kakva sudbina čeka njegovog lika:

– Ne bih rekao da je Petar Maraš postao idol, pre možda neka vrsta kultnog junaka. Dobro se uklapa u neku arhetipsku predstavu o mangupu ili lošem momku sa ovih prostora. On ima mogućnost da postane kultni lik koji se pamti. I koji je simpatičan, iako je antiheroj. Neko poput filmskih junaka kao što su Toni Montana, Toni Soprano, Majkl Korleone. Svi oni su postali kultni junaci filmskih ostvarenja u kojima su glavni likovi, pa i Petar Maraš – kaže Miloš Biković za “Novosti”.

Foto Promo

Advertisement