Connect with us

Featured

Novi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Šta to HOĆE MINISTARKA Mileva od Adinog SVICA? Da li će i ON proći kao ALEKSA?

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

 

Serija “Igra sudbine” i u nastavku će nam doneti brojna iznenađenja, a najveća se očekuju od ministarke Mileve Tankosić koja trenutno diktira tempo igre i odlučuje o uslovima koje mora ispuniti porodica Kanački da bi im ona po verovatno preskupoj ceni izašla u susret i bila saveznik.

Da je Mileva slaba na muškarce, pogotovo na one atraktivne nikome nije strano. Ako ih nema u planu za sebe, uvek je tu njena ćerka. Tako je jadni Aleksa Ožegović već bezecovan, ali Milevini apetiti nisu tako malo i skromni.

Pročitajte još HIT! SOFIJA Šubarević, glavna ZLICA serije IGRA SUDBINE dobija sestru BLIZNAKINJU?! I ona će biti DOBRA!

 

Glumica Lidija Vukićević i njen kolega Milan Bosiljčić nedavno sun a instagramu objavili nekoliko zajedničkih fotografija sa snimanja serije “Igra sudbine” što nam je dalo sasvim dovoljno povoda da zaključimo da je ministarka Mileva bacila oko na novog Adinog Macana.

 

Pročitajte još Sledi NOVI ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! KOME su to ADA, VUKAŠIN I SVITAC spremili SAČEKUŠU kod MOSTA!? Sofiji, Matiji ili…

Pogledi govore sve, a mi se pitamo na kakav mamac ministarka lovi Svice? I hoće li Adin verdni i odani Svitac odleteti za primamljivijom ponudom koju će mu isporučiti serviranu na tacni Mileva Tankosić?

Pročitajte još Igra sudbine 167. epizoda – SOFIJA je BESNA KAO RIS! Ada ju je UNIŠTILA! Ali NAJVEĆI ŠOK tek SLEDI! Od ovoga će POLUDETI!

Foto Printskrin Instagram

Continue Reading
Advertisement