Connect with us

Naša Preporuka

FILM I TV SAZNAJE Tvorci IGRE SUDBINE spremaju još DVE NOVE SERIJE!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA!

Na hit serije iz „kuhinje“ Smart Media produkcije smo već navikli. Uspeh telenovela „Istine i laži“ i „Igra sudbine“ meri se milionskom gledanošću. Veliki broj fanova ima i serija „Tate“ pa se stalno pitamo šta je to novo što će nam ova produkcijska kuća ponuditi u budućnosti.

Pročitajte još HIT! Sofija Šubarević, glavna zlica serije IGRA SUDBINE, krije JEDNU VELIKU TAJNU iz detinjstva! Ovo je TRAUMA od koje ne može da se OPORAVI…

Tim povodom pozvali smo producentkinju Svetlanu Drinjaković koja nas je obradovala sjajnim vestima.

Pročitajte još Glumac Milan Marić OTKRIVA – EVO šta je UBILO TOMU Zdravkovića!

– Ono što mogu da vam otkrijem jeste to da planiramo da snimamo nešto novo. U pitanju su dve nove serije koje planiramo da radimo naredne godine, ali o čemu se konkretno radi još uvek nećemo otkrivati. Našim fanovima poručujemo da vredno radimo na novitetima i da ih sigurno nećemo razočarati – zaključuje Drinjakovićka u ekskluzivnom razgovoru za portal FILM I TV.

TOP 3 VAŽNE stvari koje ćemo OTKRITI ove nedelje u seriji IGRA SUDBINE! Hoće li LUKA ostaviti SOFIJU? Aleksa upoznaje ŽAKLINU i

Foto PROMO

Advertisement