ŠOK! Milica Milša, Ada Kanački iz serije IGRA SUDBINE dobila KORONU. Stanje OZBILJNO – ima upalu pluća i VISOKU TEMPERATURU! Podrška stiže sa svih strana!

Igra-sudbine-Milica-Milsa

Tužne vesti stižu nam iz doma glumice Milice Milše. Naime, zvezda serije Igra sudbine, obožavana Ada Kanački objavila je na svom instagram profilu uznemirujuće vesti.

Ona i njen suprug Žarko Jokanović, scenarista serije, Igra sudbine, kako je to navela u objavi na instagramu, beć osmi dan boluju od korona virusa. Glumica je istakla da je virus veoma težak i da bi svi trebalo da povedu računa i pridržavaju se propisanih mera bezbednosti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

Portal Film i TV koji svakodnevno izveštava o seriji Igra sudbine saoseća sa Milicom i Žarkom, kao i obožavaoci serije, i želimo im bz i uspešan oporavak.

Milica je u izjavi za Blic poručila:

– Kod kuće odmaram, primam terapiju- poručila je i dodala:

– Mene je malo zabolelo grlo i to je bilo to. Pijemo lekove sve, primamo sve što treba, Žarko i ja, ležimo, skidamo temperaturu. Imam visoku temperaturu…

IGRA SUDBINE – Sledi veliki ŠOK! Aleksa će PREVARITI Milu sa ŽAKLINOM?

Milica je otkrila da je njenom suprugu trenutno lošije jer ima višu temperaturu, kao i da 21 dan neće izlaziti iz kuće.

Foto Promo