Connect with us

Featured

ŠOK! Milica Milša, Ada Kanački iz serije IGRA SUDBINE dobila KORONU. Stanje OZBILJNO – ima upalu pluća i VISOKU TEMPERATURU! Podrška stiže sa svih strana!

Published

on

Tužne vesti stižu nam iz doma glumice Milice Milše. Naime, zvezda serije Igra sudbine, obožavana Ada Kanački objavila je na svom instagram profilu uznemirujuće vesti.

Ona i njen suprug Žarko Jokanović, scenarista serije, Igra sudbine, kako je to navela u objavi na instagramu, beć osmi dan boluju od korona virusa. Glumica je istakla da je virus veoma težak i da bi svi trebalo da povedu računa i pridržavaju se propisanih mera bezbednosti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

Portal Film i TV koji svakodnevno izveštava o seriji Igra sudbine saoseća sa Milicom i Žarkom, kao i obožavaoci serije, i želimo im bz i uspešan oporavak.

Milica je u izjavi za Blic poručila:

– Kod kuće odmaram, primam terapiju- poručila je i dodala:

– Mene je malo zabolelo grlo i to je bilo to. Pijemo lekove sve, primamo sve što treba, Žarko i ja, ležimo, skidamo temperaturu. Imam visoku temperaturu…

IGRA SUDBINE – Sledi veliki ŠOK! Aleksa će PREVARITI Milu sa ŽAKLINOM?

Milica je otkrila da je njenom suprugu trenutno lošije jer ima višu temperaturu, kao i da 21 dan neće izlaziti iz kuće.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement