Connect with us

Featured

HIT! Baća postaje OTAC! Glumac Miodrag Radonjić dobija PRVO SRPČE!

Published

on

Glumac Miodrag Radonjić, poznatiji kao Baća iz hit filma i serije „Južni vetar“ ima sjajne vesti. Baći se, kako prenosi Kurir, ostvarila najveća želja. Njegova verenica Milica Mikić podariće mu – bebu. Tako je, Baća konačno dobija prvog – Srpčića, ili malu Srpkinju.

Pročitajte još TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

Mada se još ne zna hoće li njihova sreća biti maksimalna te dobiju i čuvene srpčiće, prema Kurirovom pisanju, Milica je već dugo u drugom stanju, a mladi srećni par pokušao je da sakrije trudnoću od javnosti, što im, naravno, nije pošlo za rukom.

Miodrag je svoju izabranicu prvi put predstavio javnosti u martu ove godine, kad je bila premijera filma “Hotel Beograd”.

– Milica je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče (smeh) – rekao je glumac jednom prilikom za Stori.

Pročitajte još HIT! Evo kada gledamo NOVE KAMIONDŽIJE – i na kom KANALU!

I pored toga što je zauzet i to ne krije, devojke mu uporno prilaze.

– Dešava se da mi često prilaze devojke, kreativne su. Hvala bogu, prilazile su mi i ranije. Ali nisu navalentne, priđu da me nešto pitaju, slikaju se sa mnom i to je uglavnom to. Međutim, ima i onih hrabrijih, koje pošalju račun sa svojim brojem telefona. Ipak, na takva muvanja moram da ostanem imun – rekao je glumac za DeToxic i dodao se njegova verenica ne nervira zbog toga. – Ona mora da ima razlog da bi bila ljubomorna, ali pošto joj ja ne dajem povoda, onda nemamo takve brige. Godinu i po dana smo zajedno i ona zna čime se ja bavim, tako da ne pravi ljubomorne scene – otkrio je Miodrag.

Pročitajte još TOP 7 NAJVEĆIH TAJNI filma KO TO TAMO PEVA! OVO niste znali o KULTNOM HITU!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement