Connect with us

Featured

Reditelj BALŠA ĐOGO za FILM I TV OTKRIVA: EVO kada se nastavlja snimanje filma i serije „KOŠARE“!

Published

on

Filmski centar Srbije (FCS) saopštio je danas da je uspešno okončana medijacija između producenata filma i serije „Košare“ i reditelja Balše Đoga.

ŠOK! KOGA to ljubi PANČETA iz serije IGRA SUDBINE!? Sledi VELIKO i LEPO IZNENAĐENJE!

Nakon nesuglasica i sukobljenih viđenja producenata i reditelja o daljem snimanju filma, Filmski centar se uključio u razrešavanje spora i uspeo da nađe kompromisno rešenje kojim se omogućava nastavak snimanja.

– Nismo želeli da događanja unutar filmske ekipe nadiđu veličinu i važnost filma. Zato smo učinili sve da se ovaj spor sporazumno reši. Nadam se skorom nastavku snimanja i premijeri sledeće godine i zahvaljujem se na kooperativnosti koju je pokazala Omega produkcija i reditelj Đogo – poručila je predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije Jelena Trivan.

TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

Reditelj projekta „Košare“ u ekskluzivnom razgovoru za portal FILM I TV otkrio je da je zadovoljan rezultatima medijacije koja je trajala intenzivno poslednjih nekoliko nedelja, što je urodilo i plodom.

ŠOK! Mila ima jednu VELIKU TAJNU! A STANA je ZNA! O čemu je reč?

  • – Ovo je pobeda i za reditelja i za producente, a najveća pobeda za „Košare“. Ovo je delo koje mora biti snimljeno da bi se odala dužna pošta onima koji su je zaslužili svojim životima – poručio je za Film i Tv Balša Đogo dodajući da se snimanje nastavlja ove zime, najverovatnije oko Nove godine, a da ćemo premijeru gledati, ako sve bude u redu – sledeće godine.
  • – Glumačka postava ostaje ista. Ne menja se ništa. Dosta smo se vrteli u krug, vreme je da počnemo da radimo – uz mnogo pozitivne energije istakao je Đogo, reditelj filma i serije „Košare“.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement