Connect with us

REALITY

„Moja kuhinja je najbolja: Australija“ – 6. sezona takmičarskog kulinarskog šoua od 9. novembra na 24 KITCHEN u 20.00

Published

on

Stavite kecelje. Pripremite varjače, kutlače, oklagije i ostala kuhinjska pomagala. I zauzmite startnu poziciju za šporetom.
Šesta sezona serijala “Moja kuhinja je najbolja: Australija” vraća se sa novom ekipom kuvara-amatera, koji će se od 9. novembra, radnim danima u 20.00, na kanalu 24 Kitchen boriti u najpopularnijem kulinarskom takmičenju.

Pročitajte još OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

Ovog puta u recept serijala dodat je tajni sastojak – novo pravilo. To je obrt koji će promeniti tok takmičenja i dovesti šou do tačke ključanja. Svaka ekipa imaće priliku da na jedno veče preuredi običan dom u instant restoran. Njihov zadatak je da osmisle meni iz tri dela, sa ciljem da zadive sudije Manua Feldela i Pita Evansa i ostale učesnike.

Pročitajte još TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

Gostujuće sudije su povratnici Kolin Fasnidž, Gaj Grosi, Karen Martini i Liz Egan. Dve najbolje ekipe ponovo će se boriti u velikom finalu, gde će morati da spreme savršen kulinarski meni za pun restoran. Tu je i nagrada od 250.000 dolara da ih dodatno motiviše u borbi za najbolju kuhinju! Neka takmičenje počne!

Advertisement