Connect with us

TV

„Srce zločina“ u utorak 10. novembra na RTS 1 od 21.00: LIKVIDACIJA Branka Bulatovića

Published

on

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branko Bulatović ubijen je 26. marta 2004. godine, dok je ulazio u zgradu u kojoj su kancelarije saveza na Terazijama. Nepoznati napadač je čekao na stepenicama za dvorište ili, po nekim tvrdnjama, u samom liftu. Očigledno dobro obavešten o navikama Bulatovića, sačekao je da on zakorači na stepenšte, i pucao mu u potiljak. Prvi su pritekli u pomoć savezni selektor Ilija Petković i sekretar reprezentacije Petar Pešić. Nakon što je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan, Bulatović je preminuo.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

Tih godina se u javnosti spekulisalo o brojnim neregularnostima u vezi sa transferima fudbalera i nameštanjem utakmica. Govorilo se o velikom novcu u domaćem fudbalu, a iz Fudbalskog saveza stiglo je saopštenje da „niko nema ideju zbog čega bi bio napadnut Branko Bulatović“.

Pročitajte još HIT! TOM KRUZ je SRBIN! A evo i KAKO! Nećete VEROVATI, ali prezivao se na IĆ!

Policija je objavila i foto-robot ubice, koji nakon zlodela odšetao u podzemni prolaz u samom srcu Beograda. Ni izjave svedoka, ni foto-robot nisu bili dovoljni da se sazna ko je i zbog čega ubio Branka Bulatovića.

Foto PROMO

Advertisement