Connect with us

TV

Igra sudbine 177. epizoda – Sledi RAT! Sofija je POLUDELA! Matija joj je ZABIO NOŽ u LEĐA! A evo i KAKO!

Published

on

Nema kraja iznenađenjima kada ti život kroji „Igra sudbine“. 177. epizoda (TV Prva, 21.00) doneće nam nove rasplete, a i poneki zaplet. Vreme je da se stvari postave na svoje mesto u domu Kanačkih. Tu dužnost na sebe će preuzeti Aleksa. Uz Uninu svesrdnu pomoć, on nastavlja istraživanje u vezi sa dešavanjima u magacinu Kan holdinga.


ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

Nezavisno od njega svoje istraživanje sprovodi i Ada Kanački. Na njenoj isleđeničkoj stolici onaj je koga ona i najviše sumnjiči. Naravno, reč je o Matiji. Iako je pomislila da ga je saterala u ćošak, on će se ponovo izvući. Ovog puta, kao i toliko prethodnih, krivicu će svaliti na nekog drugog. Razlika je samo u tom što je za Žrtvu sada odabrao Sofiju. Nju je optužio za svaku vezu sa drogom i kombijem.

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

Nakon tog sastanka Ada veoma jasno stavlja do znanja Brzutki da nije poželjna u njenoj kući i da neće moći da dolazi kad god joj se prohte. Sofija će se zgranuti kada čuje da je Matija spomenuo njeno ime u kontekstu kombija i droge…

Za to vreme Donka se sreće sa sudijom, a Nada se konačno vraća kući. Vreme je da nastavi sa životom, i da poveruje u Pančetinu laž koja bi trebalo da joj skrene misli sa činjenice da je izgubila bebu.

Miloš Biković – ZVEZDA telenovela OBOŽAVA našeg glumca! Hoće sa njim da SNIMI film! Nećete verovati o kome se radi!

Kada inspektor Cole dođe u firmu da razgovara sa Matijom, saznaće da je njegova žena privela Katarinu.

Igra sudbine 176. epizoda – ŠOK! Dijana ERSKI će RASKRINKATI MINISTARKU MILEVI! I to PRED SVIMA! Evo KO je ONA?

Foto Printskrin

Advertisement